19. lokakuuta 2007

pop, pop, pop, pop, pop, pop, musiikkia!
Ultra bra!!! Nyt olen kuunnellutsitä vähän aikaa ja se on just hyvä! Toinen hyvä on Tori Amos. Molemmat on ihan sika hyviä! Lisää kuvia... Joo! Regina, Scandinavian Music Group ja Jippu on hyviä!!!
Nyt soi Tori Amos. Kuuntelin myös äsken Nightwishin uutta levyä. En ole mikään Nightwish-fani, niin en oikein tykännyt kun se on niin samanlaista kuin ennen. Ihailen kuitenkin Tuomas Holopaista joka on säveltänyt ja sanoittanut kaikki yhtyeen kappaleet. Anette Olzonin ääni ei ole mielestäni yhtä hieno kuin Tarja Turusen. Se ei ole yhtä oopperamainen ja se oli juuri se hienous Nightwishissä. Nyt menen lukemaan. Moikka!

4 kommenttia:

Ulla kirjoitti...

Moi Anni!
Kiva kun olet päivittänyt blogia ahkerasti! Oon vähän kade sun Reginan ja Scandinavian Music Groupin levyistä... Haluisin lainata levyjä, että saisin ne mun aipodille. Ilmoittelen sitten lähempänä, mikäli aion ottaa koneen mukaan Roomaan, niin voisin kopsata ne.
Joululahjat näyttää niin hienoilta, että en malta odottaa. ...jos vaikka jonkun niistä joulupukki tois mulleekin.
Suukkoja Madridista!

Anni kirjoitti...

Wops! Nyt taisi tulla virhe. En trkoittanutettä mulla on noi kaikki levyt vaan että pidän niistä. En tjunnut että "Cd-hyllyyn kurkkaus" tarkoittaa sitä. Hehe. *toope Vaihdan sen otsikon nyt.

Ulla kirjoitti...

Höh höpsötintä! Ainakin sulla taitaa olla selvillä mitä toivot joulupukilta :)
Suukkoja täältä!

Eliisa kirjoitti...

Voi teitä hönöjä! :) <3