20. helmikuuta 2008
Tässä on yksi viuhkoista. Ostimme yhteensä seitsemän viuhkaa, mutta neljä meni tuliaisiksi. Aion laittaa meidän viuhkat seinälle. Olimme flamenkoesityksessä Espanjassa, niin sieltä me saimme paljon kuvia. Isä tulostaa yhden niistä ihan isoksi ja saan sen mun seinälle. Sen viereen sopii viuhkat hyvin! Olen ihan innostunut viuhkan heiluttelemisesta. Olen harjoitellut sen avaamista ja sulkemista jo kauan.
Huh, mikä päivitys! Hirveästi juttua tuli tänään! Tossa on siis myös kirja, jonka sidoimme koulussa. Kansi on kangasta se on käsitelty vehnäjauhotekniikalla (tiedän, kuulostaa monimutkaiselta). Mutta se on todella helppoa! Sisällä on tapettia eka ja vika sivu. Liimasin sellasen x-tra tapetin vielä siihen alkuun niinkuin näet. Sain kirjastani 10-. Unohdin täysin kaiken askartelun ja kiireen lomassa kertoa todistuksestani! Keskiarvo oli 8,9. Olen ihan tyytyväinen koska olen parantanut arvosanoja paljon viime vuosina. Parasta oli että sain piirrustuksesta 10. Kivaaa!!!!!!!!! Mut tää oli nyt varmaan vika juttu täällä tänään! Kirjoittelen!
p.s. laitoin linkkilistalle lisää linkkejä. Mene katsomaan vaan! ;)

5 kommenttia:

Eliisa kirjoitti...

Anni poista toi yllä oleva kommentti, äläkä katso tonne linkkiin. Mun kone ainakin ilmoitti jostain viruksista heti kun klikkasin sitä.

Mutta jos oletkin jo todennut, ettei siinä ole mitään, niin anna olla sitten. :)

Ihania kuvia ja erityisen ihania noi kaikki vaatteet mitä oot saanu!

Onnea sadannesta tekstistä hirmubloggaaja!

Puspus!

Anni kirjoitti...

Mitenköhän kommentteja voi poistaa?

Ootko Lauantaina Emman synttäreillä?

Ulla kirjoitti...

Anni, kun olet kirjautuneena blogiisi, kommentin alla pitäisi näkyä roskiksen kuva. Klikkaa sitä.

Muuta myö blogisi asetuksia niin, ettei enempää roskapostia pääse kommettilaatikkoon. Kirjaudu blogiin, valitse asetukset -> kommentit ja kohtaan "Näytetäänkö sanavahvistukset kommenteissa?" vastaa "Kyllä".

p.s. Ihania kuvia!

Anni kirjoitti...

Sain kommentin poistettua! Ja menin myös asetuksiin laittamaan sen mitä sanoit. :) Kiitos avustasi!

Eliisa kirjoitti...

Hyvä! Niin ja sairaan hyvä todistus! :D Huomenna nähdään hani!