20. toukokuuta 2008

Heipparallaa pitkästä aikaa!
Äiti ja isä oli Kiinassa 12 päivää ja tuli eilen. Heillä oli kamera mukanaan, joka on syy siihen etten ole kirjottanut mitään ikuisuuksiin.


En ole paljoakaan ehtinyt askarrella, mutta olen kyllä tehnyt kaksi korua ja suunnitellut "kierrätysprojektia" (siitä enemmän postauksen loppupäässä). Tässä korut:
Kiinasta tuli paljon tuliaisia, paitsi vaate- niin myös helmituliaisia. Ja PALJON! Sain niitä myös hyvältä ystävältä, joka kävi myös Kiinassa. Nyt helmiä on tosi paljon. :P
Nyt helmiä riittää moneksi kuukaudeksi, jollei vuodeksi.
Seuraavaksi esittelen vähän kierrätysprojektiani. Aion tehdä tuosta puhelimesta laukun. Usko tai älä. Olet ehkä nähnytkin sellaisia kaupoissa joskus. Luurista tulee kahva, ja "numeropyörylän" asetan laukun läpän päälle. Laukku on muuten kangasta, enkä käytä puhelimen runkoa. Johto roikkuu laukun sivussa. Siistiä!: Olen jo yrittänyt irrotella puhelimen alakannen irti, niin että saisin pyörylän jotenkin kaivettua sieltä. Hauskaa puuhaa!Lopuksi vielä hauskat korvikset. Olenkohan joskus näyttänyt teille kuvia näistä...? No, siinä kuvia on lisää.
Heippa! Mukavaa ja aurinkoista kesää teille! -A


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Olen selaillut blogiasi läpi ja näiden kierrätyskorujen kohdalla mietin, että miten saat reijät esim noihin disney-leluihin sekä mm. uudemmissa postauksissa oleviin aurinkolaseihin ja muuhun sellaiseen? Teen itse myös paljon koruja ja suurin ongelma on aina saada reikä kyseiseen juttuun.

Jos ei ole iso vaiva niin kertoilisitko vähän tekniikoitasi s-postiin, jos tänne ei tule eksyttyä lähiaikoina uudelleen. :) kiitos kaunis jo valmiiksi!

sofka911@hotmail.com