10. elokuuta 2008

Korujen nimien keksimisen vaikeuksia
Kaksi päivää lomaa vielä. Koulun aloittaminen on ihan ok. Ei erityisen kivaa, mutta toisaalta ei nyt tylsääkään. Huomenna meillä on rapujuhlat, joten tämä päivä on mennyt siivoamisen parissa. Eilen olin erään ystävän häissä. Viimeksi olin häissä noin viisi-vuotiaana. Olin silloin morsiusneitona serkkuni kanssa.

Nyt on ollut vähän vaikeuksia keksiä koruilleni nimiä. Nimivarasto taitaa olla nyt tyhjillään. Esittelen nyt nimien puutteesta huolimatta teille uusimpia korujani.


Tämä koru todellakin poikkeaa siitä "yksinkertaisten korujen kaudesta" jonka julistin alkaneeksi. Tässä siis taas kerran näitä lenksuja joita olen tehnyt vaikka kuinka. Olen samastunut jotenkin niihin. En ole kyllä täysin tyytyväinen tähän koska kaksi alimmaista lenkkiä vat liian lähellä toisiaan. Mutta kauniit sävyt tässä kyllä on.
Materiaalit:
vaaleanpunaiset soikeat kivet # ruusukvartsia
"lenksut" # swarovski kristallia
metallihelmiä
antiikkipatinoituja metallihelmiä
ruskeat # ? Jotain kiviä jotka sain roomassa kaupan päälle ostksistani
ruskeat neliöt # jaspista
lukko # hopeaa
läpinäkyvät # vuorikristallia
Siinä on myös korvikset joissa on vuorikristallia, metallia, swarovski kristallia ja ruusukvartsia. Korvakoukut ovat hopeiset.
Sitten minun kelloprojektini. Olen aina miettinyt että pitäisi kokeilla tehdä rannekellotaululle remmi helmistä. Kirjoitin tästä muutes varmaan viime postauksessa, koska tuntuu ihan siltä että olisin joskus ennenkin miettinyt että laittaisiko "remmi helmistä" vai "hihna helmistä". :)
Materiaalit:
ketju # metallia
kaikki violetit # ametistia
metallihelmiä
lukko # hopeaa
kellotaulu # metallia


Tässä vielä rannekelloon sopivat korvikset. Matskut ovat samat kuin kellossa.


Ja tässä minun hieno puhelin. Se kököttää siinä yöpöydälläni ja soi hienosti jonkun soittaessa, mutta ei siihen kyllä vastata voi eikä sillä voi soittaa, koska ääni kuuluu niin huonosti. Mutta hieno koriste-esine se silti on. Ja ihan vintagea! <3
Ja tässä taas poseeraa minun nätti puhelin, ja minun ihanat kirppislöytö-purkit. Olen ihan söpöjen peltipurkkejen fani! Kirppikseltä tullessa äiti ihmettelee kun kassini kolisee ja rämisee minun kantaessa sitä. Pienet söpöt peltipurkit ovat niin hellyyttävän ihania. Kun näin tuon possun värisen marimekon purkin kirppiksen pöydällä kaiken roinan seassa, ajattelin että tuo syötävän suloinen purkki ei todellakaan pääse oikeuksiinsa tuon roinan keskellä, ja ostin sen.

Tuon yhden kaakaopurkin edellisessä kuvassa ostin yhdeltä tädiltä jolla oli paljon hienoja purkkeja. Ihailin myös ruusullista valkoista vähän isomman puoleista peltipurkkeia, mutta pystyin hillitä itseni hetkeksi, ja jätin sen pöydälle. Olin jo tallustelemassa "kotiin" päin, MUTTA sitten palasin kuitenkin hetken päästä naisen luokse, ja ostin purkin. Vähän noloa se oli. Mutta se on hieno!


Ja vielä yksi asu josta pidän kovasti. Jakun kuvio varmaan näkyy paremmin jos klikkaat kuvan suuremmaksi.
hame # only
jakku # h&m
laukku # second hand
t-paita # esprit

Heips!
-A

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea koulun alkuun!

Ihana tuo eka kaulakoru, samoin rannekello. :) Asuyhdistelmä on mukavan pirteä!

Anni kirjoitti...

Kiitti inkku!

Jenni Tuisku kirjoitti...

Hei, ihana luova blogi sulla. Ja kiva pukeutumismakukin.
Tosi hauskat noi kasettikukkarot.