13. syyskuuta 2008

Luovuuden iloa

On kaunis Lauantai-iltapäivä, ja istun huoneessani tietokoneella, kuuntelen musiikkia, ja alitajunnassani mietin niitä ihania uusia helmiä mitkä tuolla vaatekaapin ylähyllyllä laatikossa ovat käärittynä viininpunaiseen silkkipaperiin. Mitä niistä nyt voisi tehdä? Voivoi kun on luovuuden tuskia. Mutta eilen luovuus lähti lentoon hetkessä. Katselin hetken helmiä, ja ryhdyin toimeen. Kaikki askartelutarvikkeet esiin pitkän tauon jälkeen. Harmi että koulu vie niin paljo askarteluaikaa.
Tänään taidekoulussa me kävimme valokuvanäyttelyssä. Kuvat livat mahtavia. Pidin eniten kuvista lapsista. Innostuin oikeastaan vähän valokuvauksesta, ja ajattelin juuri mennä ulos etsimään kauniita kuvauskohteita. Aurinkokin on vielä ylhäällä, joten kannattaa mennä ennen kuin se jo laskee. Isä on ottanut upeita valokuvia New Yorkista. Ne on ihan mahtavia!

Voi kuinka värikästä! Ihania helmiä. Sain myös hienoja metallisia keskiosia.


Tässä olin vasta tekemässä korua.

Nyt täytyy muuten kertoa, että olen menossa sellaiseen Second Hand Market-juttuun. Se on sellanen tapahtuma 7 joulukuuta Helsingin Kulttuuriareena Gloriassa. Se on vähän niin kuin kirppis. Sinne tulee erilaisia pikkupuotejakin myymään. Elivintage-, lolita-, burleski-, gootti-, pin up- ja rockn' rollkamaa. Minua kiinnostaa noi vintagejutut. Jännää.

Täältä voitte lukea aiheesta lisää: http://tyylitaivas.fi/keskustelu/aihe/4182

Tämä ei ole mikään erityisen hyvä kuva, olisi pitänyt jaksaa mennä ulos kuvaamaan :/


Tässä sitten lopputulos. Olen oikein tyytyväinen. Se on kaunis.
Matskut:
Sin. ja pyöreät läpinäkyvät#lasia
muut läpinäkyvät#vuorikristallia
metallihelmiä
tabletit#simpukankuorihelmiä
lukko#metallinen
keskiosa#hopeaa

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oletko oikeasti 13-vuotias? Teet ihan älyttömän hienoja koruja ja maalauksia, harvoin törmää näin luovaan ihmiseen ja vieläpä noin nuoreen :)

Anni kirjoitti...

Superkiitokset! Kauniisti sanottu. :)

Anonyymi kirjoitti...

haluaisin kysyä, mitä lankaa käytät koruissasi? ja miten kiinnität lukot lankoihin?

Anni kirjoitti...

Käytän koruvaijeria ja kiinnitän lukot kiinni puristushelmillä. Niitä saat ihan kaikista helmi- ja korutarvikekaupoista. Jos kaipaat lisää opastusta voin lähettää sähköpostiisi. :)

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Niin ja viitsitkö poistaa ylemmän viestin kun olet lukenut, ettei sähköpostiosoitteeni näy kaikille

Anonyymi kirjoitti...

Eksyin tänään sivuillesi ja haluaisin myös kertoa, että korusi ovat aivan ihania ja muutenkin blogiasi on ilo lukea. Toivottavasti harrastusinto säilyy ja varmasti voisit tehdä itsellesi tästä ammatinkin :) Oikein mukavaa syksyä!

Anni kirjoitti...

Voi kiitos!