8. heinäkuuta 2007

Hätäisesti vaan!

Moooi!
Nyt kirjotan huvin vuoksi vaan. Tuun kohta kotiin, ja laitan kuvia kransseista jotka mä tein meidän perheen ystäville, joilla oli eilen hääpäivä. Tosin, mulla on taas se toinen kamera että en osaa laittaa kuvaa mutta isä kai osaa... Kirjoitan siis nyt äidin kommunikaattorilla, jos ihmettelet lukijana, miten voin autossa kirjoitella. Haemme nyt myös kissat hotellista, kun ne on ollut 2 viikkoa hotellissa. Muutes, en kertonut missä olen ollut. Olin ystäviemme mökillä saaressa nimeltään Appelö. Olemme matkustellut paljon nyt. Maanantain ja tiistaina ei ole mitään kummempaa, paitsi että tiistaina menemme katsomaan yhtä vastasyntynyttä vauvaa.
Nyt on matkaa jäljellä noin tunti, en kyllä ole varma jaksanko tänään laittaa enää mitään kuvia tänne, kun en edes osaa siitä toisesta kamerasta siirtää mitään koneelle. Ehkä sitten huomenna. Siellä saaressa oli kaksi ihanaa koiraa! Ne oli siis niin ihania. Heitin niille kokoajan palloa ja ne vaan hölkkäsi pallon perässä. Koirat on ihania mutta ei me kyllä voida ottaa kun on kissoja kaksi meillä, niin en usko että ne tulee niin hyvin toimeen yhdessä. Eikä muutenkaan ole niin viisasta ottaa kun me ollaan niin paljon pois kotoa, niin koira ei oikein pärjää yksinään. Ja kun äiti kuuli että ne repii kaikki huonekalut, se oli jo selvää ettei koiraa tule!:D Kyllähän kissatkin repii. Mutta meidän kissat on kyllä todella kilttejä. Tulee ihan ikävä niitä koiria! Niiden nimet on Lyyti ja Matu <333. Mun mielestä ne on jotenkin tosi hyvät nimet. Aika hyvin tämä kommunikaattori toimii! Toivottavasti se suostuu "julkaisemaan" näin pitkän tekstin. No, kokeilempa... Moikka!

3 kommenttia:

Eliisa kirjoitti...

Moi nödö!

Mä odotan jo kuvia teidän matkalta! Kuule, sun kuvat on ihan järjettömän suuria! Kun niitä klikkaa niin nehän ei edes mahdu yhdelle sivulle; ne vie siis aika paljon tilaa ja on tosi vaikeita jos on hidas tietokone. Pyydä, että isä opettais sulle, miten niitä voi "pakata" pienemmiksi.

Moimoi!

Anni kirjoitti...

Joo, tiiän. Nyt ei kuvia voi enää lähettää, varmaan siksi, että muisti on jotenkin täynnä tai jotain. Isä hoitaa asian :D

Kristiina kirjoitti...

Hei Anni!
Matulta ja Lyytiltä oikein paljon terveisiä mukavalle pallonheittäjälle! Ja kyllä ne huonekalut jo nykyään pysyvät ehjinä, kun hauvelit ovat vanhentuneet.
terveisin Kikka