10. heinäkuuta 2007

Moooi!
Sain kaikki äidin vanhat farkut, jotka joko on liian pieniä tai muuten vaan ylimääräsiä. Halusin tehä niistä jotain, enkä tiennyt mitä...
Leikkassin siis lahkeet poiss ja tein äidille pienen essun. Sitten suunnittelen myös hametta... Lisää kun valmistuu...:D

4 kommenttia:

mamma kirjoitti...

Hei Anni!

Tässähän pitää mamman olla tarkkana, kun kaikki mitä tekee muuttuu julkiseksi... Minustahan tulee nyt julkkis ja toteutuu tuo amerikkalainen unelma (kts. HS 14.7.)!

Yksi vinkki: Ole vähän huolellisempi oikeinkirjoituksen kanssa. Krijoitusvihreet eivät anna luotettavaa kuvaa blogin pitäjästä.

Oikein hyvää loman jatkoa!
terveisin
Mamma

Anni kirjoitti...

Mikä ihmeen amerikkalainen unelma??? Kirjoitusvirheiden syy on osittain tietokoneen! Eliisa voi todistaa että a-kirjaimessa on vikaa. Vastaa Eliisa!

mamma kirjoitti...

Hei Ansu,
Helsingin Sanomissa kerrottiin, että amerikkalaiset nuoret haluavat kaikki julkkiksiksi tai ainakin julkkisten apulaisiksi.
Terveisin
Mamma

Eliisa kirjoitti...

Moi ansu!

On se a-kirjain tietysti vähän rikki, mutta sulla kyllä välillä puuttuu ihan muitakin kirjaimia.. :D Toinen juttu on, ettei kannata tehdä lauseista ihan älyttömän pitkiä, kun muuten lukija (esim. minä) putoaa kärryiltä. On tosi hauskaa seurailla sun blogia! :)