21. tammikuuta 2008

koru ja tossutTossa ylhäällä on huovasta tehdyt toosut. ainut ongelma niissä on se, että ne kuluu heti puhki kun niitä käyttää, kun se on niin ohutta se huopa.
Alapuolella on tollanen ihana väriyhdistelmä (ainaski mun mielestä).
Tilasin just netistä(: www.villihelmi.fi/shop) hirveesti helmiä. Ne on niin ihania!!! En malta odottaa että saan ne. Odotan myös kahta muuta tilausta. H&m:än vaatteita ja yhtä dvd:tä. Nyt täytyy ottaa kuvia mun maalauksista, nii mä laitan tähä blogiin niitäki, kun äitin ja Elkun mielestä se olis nii hyvä. :D Oottakaa vaan hetken, just tulee lisää...

2 kommenttia:

Ulla kirjoitti...

Hei sähän voisit ommella ompelukoneella (siksak-pistoilla) tossujen pohjaan esim. nahasta jonkinlaiset pohjat, ettei ne kuluisi heti puhki. Ainakin kantapään ja päkiän kohdalla varmaan vahvistus olisi paikallaan.

Anni kirjoitti...

joo, miksi ei! Mut noi on kulunu muistakin kohdista kun pohjasta. Ne ei oo kulunu vaan. Ne oli kyllä ihan alusta asti niin ohuet että niissä oli melkein reikijä ku sitä huopaa oli niin vähän... No ehkä se ei haittaa että ne on muualta kun pohjasta rikki kun se pohja kuluis ajallaan ihan rikki, jos sille ei tekis mitään. Eihän ne muut kohat silleen kulu ku niihin ei astuta.