23. tammikuuta 2008

Uusia koruja!

Ton yhden korun "päähelmi" on ostettu villihelmestä. Eikö ookki ihana! Se on siis jonkun lainen lehti tai kukka kai... Noi pienet vänkyrät on mun taivuttelemia koruja. Olen hakannut rautalangan taivuttelun jälkeen, niin että se koru on ihan littana. Se on tosi hienon näköstä. Luulen että teen niistä jotka on ihan oikeella alhaalla kuvassa korvikset. Ylhäällä oikeella ruusun vieressä on kaulakoruun kuuluva setti (kaikki kolme kiemuraa samaan koruun). Keskellä oleva kolmio on aika kiva mun mielestä. Sitten siinä on semmonen kiemuralukko ja sen vieressä ihan vasemmalla ruusun alla on semmonen hökötys, ja mä en edes jaksa enkä osaa selittää mikä se on. :D Helmeilemisiin!

2 kommenttia:

kikka kirjoitti...

Hei Anni!
Noi sun uudet korut on ihania.
Ja sitten ne huopatossut on tosi mukavan näköiset, mutta varpaat ehkä palelee. Tilaisin sulta sellaiset muuten, mutta....
Meille on tullut Ella. Hän on nyt 9 viikkoa nuori, ja PON-neito. Samaa rotua siis kuin Matu ja Lyyti :) Meillä on aikamoinen meno päällä, kun Ella menee ymmpäriinsä kuin duracell-pupu ja yrittää villitä vanhaa Matua 10+ ja Lyytiä 8 vuotta. Hyvin sujuu kuitenkin, koska Ella ymmärtää kun vanhukset sille örisee. Toivottavasti nähdään ensi kesänä Appelössä, niin tapaat sitten myös Ellan.
Terveisiä koko perheelle! toivottaa Kikka, Teijo, tytöt ja piskit

Anni kirjoitti...

Tulen mielelläni joskus teille kesällä. viimeksi oli tosi hauskaa! Terveisiä kaikille! Myös uudelle koiralle Ellalle!
Anni