8. huhtikuuta 2008

Heippa!
Nyt päivitän taas pitkästä aikaa. Kaksi korua ja yksi taulu. Ensimmäinen koru on makeanvedenhelmistä ja toisessa on vähän sekalaista: mv-, lasi- ja siemenhelmiä.


Taulu on akvarelleillä maalattu. Idean sain sisustuslehdestä.
Tein eilen myös yhdet korvikset kindermunien yllätysleluista. :D Mikki- ja Minnihiirestä. En tajunnut ottaa niistä kuvaa.

3 kommenttia:

Eliisa kirjoitti...

Tosi makeee toi sudenkorento(?)taulu!! Ihana!

Mä haluun nähdä sut!!!! Ärsyttää kun ei olla nähty niiiin pitkään aikaan! :( Ikävä! Voisit tulla joku iltapäivä shoppaileen tai muuten vaan hengaileen mun kanssa tänne Helsinkiin? Ehkä toukokuussa, kun nyt mulla on aika kiire.. Tiedätkö muuten jo, onko teillä perjantaina 2.5 vapun jälkeen koulua? (Se torstai kun on vapaa.)

Suukkoja raksu! :)

Anni kirjoitti...

Hei sähän tuut sinne juhliin kai? Sinne L:en. Kuulin fammulta että te meette. Mut isä ei mee, ja ei ehkä äitikän, tai siitä ei tietoa mutta isä sano et se arvelee et se ei tuu. Fammu sano et mä voisin ehkä tulla niitten kyydis sit, jos ä ja i ei tuu. Mutta siellä ehkä nähdään!
Ei mitään tietoa mistään vappujutuista :)

Suukko!

Eliisa kirjoitti...

Joo me mennään sinne, mutta kuulin tänään, että sä ja L tuutte myös? Kivaa, siellä nähdään! Soittele mulle joku ilta kun oot kotona, niin voidaan jutella vaikka öö.. että mitä laittaa päälle. :)