26. toukokuuta 2008

Moikka!

Nyt on tullut paljon korutilauksia. Vähän kiire on, mutta ei kai niissä ole mitään turhaa kiirettä täydy pitää. Aion tänään laittaa taidenäyttelyni kasaan. Pidän joka kesä pienen taidenäyttelyn meidän pihassa olevassa vajassa. Se on aika hauskaa laittaa kaikki esille, ja suunnitella miten paikan koristaa. Tänä kesänä siellä on enimmäkseen koruja. Viimeksi oli paljolti korvakoruja, mutta olen oppinut paljon tämän vuoden aikana. Korvakoruja on itseasiassa todella vähän. En usko että niitä edes on, koska myin äsken viimeiset. Sinne tulee myös taidekoulusta maalauksia, sekä kotona maalattuja akryyli- ja öljyvärimaalauksia.


Tässä äidille koru. Minun on jo pitkään pitänyt tehdä hänelle koru, mutta en ole vain saanut sitä aikaiseksi. Hopeinen lehti on äidin. Hän toivoi että tekisin siitä jotain. Kaikki helmet ovat Kiinasta. Siinä on kai kaikki makeanvedenhelmiä. Koru muistuttaa minua vaahtoisesta merestä.



Seuraava koru on myös äidille. Siinä on äidin New Yorkista ostama superkaunis riipus. Korussa on makeanvedenhelmiä ja foliosydämiä. Koru tuo minulle jotenkin vähän sellaista viikinkitunnelmaa.



Tämä koru on Fammulleni (isän äiti). En tiedä mitä hän pitää helmistä jotka roikkuvat ketjusta... Toivottavasti tämä on mieluinen. Ketju on sterlinghopeaa. Koru on kevyt ja ei liian juhlallinen.



Minun hienot kierrätyskaulakorut. :) Kerroin tästä jo aikaisemmin, mutta tässä siis kasettinauhasta virkattu hihna. Valkoisen kasetin piirrokset ovat vähän hassuja. Olisin maalannut jos koulussa olisi ollut akryylivärit. Löysin paljon värikkäitä kasetteja siskoni jemmoista. Nyt menen työpajaani järjestelemään taidenäyttelyä.
Heippa!

2 kommenttia:

Mags kirjoitti...

Etenkin tuo valkea kaulakoru äidillesi on mielettömän upea! Ihailuni taas <3

Anni kirjoitti...

Kiitos Mags!:)