14. toukokuuta 2009

I'm back

Äiti ja isä on Italiassa lomailemassa. Olen asunut vähän milloin missäkin viime aikoina. Kiitokset muuten Elinalle & co. maanantaista ja tiistaista! Eilen Ida oli luonani yötä, ja tänäänkin hän tuli yöksi. Voisi mun puolesta jäädä tänne ihan asumaankin. Valokuvaus että postaukset ovat jäänet aika vähiin viime aikoina, koska ei ole ollut aikaa valokuvata, kun on ollut sen verran paljon ohjelmaa.

Idan kanssa on hauskaa kuvata. Pidän kyllä näistä kahesta. Jälkimmäisessä lehdet ovat kivoja vaaleita pilkkuja, jotka tekee kuvasta kivan eloisan. Oli kyllä ongelmia valita että tekeekö kuvista mustavalkoisia vai antaako Idan ihanan pinkin hupparin värin näkyä kunnolla. Ongelma oli sinänsä siinä, että ei oikein tiennyt että kumpaa haluaa, sitä että me olemme kaksi värikästä tyttöä keskellä väritöntä pusikkoa, vai sitä että sulaudumme luonnon väreihin. Päädyimme loppujen lopuksi jälkimmäiseen vaihtoehtoon.

Juoksimme pellolla ja kuvailimme kaikenlaista :)


On ihan käsittämätöntä ajatella miten pian on kesäloma. Iihanaa. En malta odottaa. Voin kuvitella että tästä puheenaiheesta olette saaneet lukea jo aika monesta blogista, ja se puheenaihe alkaa oikeastaan jo hiljalleen ärsyttää minua. Niin ihana asia kun se kesäloma onkaan. Mutta sitten kun se loma oikeasti tulee, siitä ei enää haaveilla eikä puhuta samalla tavalla. Lomaa on siis kaikin puolin syytä odottaa!
-A

3 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Hei Anni!
Kiva kun olit meillä! Terveiset meiltä kaikilta.
Elina & co

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Kännykkäänkin saa vastata! Ihania kuvia, kiva kuulla että teillä on ollut mukavaa. Pidä tänään kännykkä lähellä niin soitellaan. Haleja!
-Emma

Anni kirjoitti...

Elina: Kiitos vielä kerran. Oli kerrassaan kiva olla teillä. :)

Emma: Sori, olin jossain kun soitit. Varmaan itse asiassa ottamassa näitä kuvia :). Mukavaa matkaa sitten! Ota paljon kuvia <3 Haleja!