19. toukokuuta 2009

Summer shoes

Yks kaks gladiaattori/sandaali kokoelmani on kasvanut. Tittidii! Tässä gladiaattorit:
1. Stockan tummanruskeat niittigladiaattorit merkkiä Vagabond. Love them! Voisi ehkä mennä ihan perus kouluasun kanssa (farkkuleggarit, joku valk. teeppari) mustalla nahkalaukulla.

2. Halensin vaaleanruskeat hapsugladiaattorit pikkuriikkisillä koroilla. Voisi sopia vaikka jonkun rennon hameen tai mekon kanssa ja ruskea hapsulaukku sopisi mainiosti.

3. Hennesin mustat perus remmigladiaattorit superpienillä koroilla. Tummien farkkushortsejen kanssa?
4. Ja sitten uusimmat. Ruskeat aika perus gladiaattorit ruskeana. Äidin tuliainen italiasta. Kiitos mama!! Sopii hyvin vaikka rantasandaaleiksi jonkun mekon kanssa. Mieluiten tietysti myös lakattujen kynsien ja ruskettuneiden jalkojen kera. Kivat rusketusraidat tulee sitten remmeistä :D.
Mitäs piditte?

10 kommenttia:

Ultero kirjoitti...

Härregyyd nödö! Ja mulla ei ole vielä yksiäkään! Noi on kyllä mageita, ostoslistalla on. Mut ei näköjään tarvikaan ostaa, kun sähän voit lähettää jotkut noista mulle, vai kuis? :D

noraa kirjoitti...

Iihani kenkiä :> itseasiassa ykkösiä oon kaupassa katsellu, mutten ikinä raaskinu ostaa :< toiset on kerran jo menny Halensin sivuilla ostoskoriin, mutta rahatilanne on ollut.. huono. Kolmannet H&M kengät omistan ja viimeset olisivat loistava lisä kenkäkokoelmiin ;>

Anni kirjoitti...

Ultero: No en mä ehkä raaski luopua niistä :). Kyllä sä varmaan löydät sulle kivat. Ja ei se luonto kärsi, eikä maapallo täyty tavarasta, yksien gladiaattorien ostamisesta. Jotenkin tuntuu että tossa sun kommentissa on sellasta ajatusta taustalla, kun nyt tunnen sut kuitenkin aikas hyvin. Olenkohan ollenkaan oikeassa?
:D

noraa: ykkösistä sain alea s-etukortilla, niin ei ne maksanut niin hirveän paljon sitten loppujen lopuksi. Nyt onkin pakko säästää hetken rahaa ennen kuin rahat oikeasti loppuvat kesken. :D

Elisa kirjoitti...

mullakin on gladiaattorit hankintalistalla, mutta oon vältellyt niiden ostoa just noiden rusketusraitojen takia.

Eliiz kirjoitti...

Anni sun täytyy tehdä ja myydä koruja välillä, että saat rahaa! :)

Me ostettiin nödön kaa viikonloppuna molemmat ruskeat gladiaattorit! Voisin kyllä kuvitella, että valikoimaa riittää siellä suuressa maailmassakin! :) Olisi niin kiva shoppailla siellä kaik yhes koos, mut ei taida nyt onnistua. :(:(:(

Ja Anni, vaikkei maailma ehkä yksistä gladiaattoreista täyty, niin sä et kyllä tarvii enää yksiäkään!!! :D

Anonyymi kirjoitti...

Ei mamma olisi tuonut tuliaisiksi noita, jos olisi tiennyt että sellaisia on jo kaapit täynnä!

Eliiz kirjoitti...

Joo enkä mäkään olisi ehkä innostanut gladiaattorishoppailuihin, jos olisin tiennyt, että mammalta oli sellaiset tilauksessa. Mutta se jäikin mainitsematta.. :)

L kirjoitti...

Voi vitsi. Haluaisin niin paljon gladiaattorisandaalit, mutta en vaan saa päähäni, että milloin mä niitä käyttäisin... Tosi hienoja noi kyllä on ;)

Anni kirjoitti...

Elisa: mm..rusketusraidat on varmaan kyllä aika hassun näköiset, mutta ei se mun gladiaattorien käyttöä estä. On ne niin kivoja :)

Eliiz: Tiedän, ja aionkin ;)
No en tarviikkaan mutta kuka sanoo et ei sais ostaa uusia vaik ei TARVIS. Ei aina tarvitse ajatella järkevästi :D. No joo, kyllä mä luulen etten mä osta enää ainakaan tänä kesänä uusia :D.

Anonyymi (äiti): hahhah, no en mä oikeesti ajatellut että sä tajuisit ihan et mitä tarkottaa "gladiaattorisandaali", enkä osannut ollenkaan arvata että ostaisit noinkin saman tapaset ku noi mun ostamat. Aattelin että ostat vaan jotkut sandaalit.

Eliiz: "...se jäikin sitten mainitsematta..." XD No ihan hyvä vaan etten maininnut!

L: Gladiaattoreita voi mun mielestä käyttää tosi monissa paikoissa. Ne sopii juhliin, rannalle ja ihan hyvin koulukäyttöönkin. Käytännössä kaikkialle. Tai no ei nyt ihan, mutta kuitenkin kyllä niille tulee ainakin mulla käyttöä! :)

Kaisa kirjoitti...

Aivan upeita kenkiä! :) Kelpais ihan jokainen yksilö minullekin :D Varsinkin nuo Vagabondit on tosi ihanat!