11. syyskuuta 2009

MY NEW SHIRT

Ostin tänään forumin Team Placesta 25 eurolla tämän ihanaisen:

Image and video hosting by TinyPic

Se on tosi suosittu, ja monilla on se, mutta ei se mitään, pidän siitä silti. Ida löysi samaisesta kaupasta volcomin wetlookit, mutta jätti ne kauppaan. Mutta kun se palasi pari minuuttia myöhemmin kauppaan päätettyään että sittenkin haluaa ne, joku muu oli jo ostanut ne! Melko huonoa tuuria..

Kävimme siis kattomassa G-forcen (joku marsuleffa) ja Ice Agen. Molemmat 3D. Oli eka kerta kun näin kokonaisen leffan 3D:nä, ja tykkäsin kyllä. Vaikka sit kun katto kaks putkeen, se ei enää loppujenlopuksi tuntunut niinkään jännältä. Lasit vaan valui koko ajan :(.

Tänään olen iloisempi kuin koskaan siitä että on perjantai, ja kohta viikonloppu. Koulu on ihan sairaan tylsää ja rankkaa nyt. Ens viikolla kolme koetta :(. MUTTA, sitten tetti kaks viikkoa. Menen kansallisteatteriin, ja odotan sitä jo hirveesti. Vähän kivaa päästä tekee kaikkee puvustamossa, tarpeistossa, ehkä lavalla... Parasta on, ettei tarvitse mennä kouluun.

Äsken mun tietsikan näppäimmistön ö-nappi irtos.. :D Mä vaan pyyhin näppäimmistöltä kissankarvoja, ja sit se lennähti irti! Se kyllä toimii mut siinä ei vaan ole sitä kuorta päällä. Yritin laittaa sen takasin mutten millään saanut. Kai isä osaa auttaa.

Ihanaa viikonloppua kaikille!
-A

5 kommenttia:

melissa kirjoitti...

SV: tack så jättemycket :)

olivia kirjoitti...

sv: tack du! om du menar dödskalle ringen så kommer den från wedins 25kr. :)

Anonyymi kirjoitti...

toi paita on niin ihana! mulla on sellanen controlin musta takki jossa on toi sama kuva selässä :)

Sara kirjoitti...

tack så mycket :)

Anni kirjoitti...

melissa: :)

olivia: ääh, den butiken finns inte i Finland :(

katie: oii takki kuulostaa kivalta. Mun pitäis ostaa joku talvitakki/syystakki...

sara: :)