18. syyskuuta 2009

This is what I've done this week...

Eli ainakin kolme viime päivää olen lukenut kokeisiin, mutta nyt se on ohi! Maanantaina alkaa pitkään odotettu tetti. Olen siis menossa kansallisteatteriin. Jippii! Luvassa on siis kivaa siskohengailua töiden jälkeen, ja ehkä voin mennä joku päivä katsomaan tyttö joka leikki tulella leffan. Mä ja Ida oltiin menossa tänään kattoo sen ensi-ilta, mutta koska kassatyttö sano että täytyy olla jonkinlainen todiste lipuntarkastajalle näytettäväksi että on 15, me ei päästy kattoo sitä :(. Äsken Ida soitti että pääsi just sisään siskonsa kanssa ilman mitään hankaluuksia.


Image and video hosting by TinyPic

Aika tylsä ja turha postaus. Mutta nyt kun tetti alkaa, eikä ole koulua, läksyjä ja kokeita kahteen viikkoon, tulee varmasti kuvia aika paljon, ja ehdin varmaan kirjoitella enemmän.

Onko joku jo ehtinyt nähdä tyttö joka leikki tulella leffan? Mielipiteitä?
-A

7 kommenttia:

bloo. kirjoitti...

you look good ;))

xoxo.
bloo.

bellas kirjoitti...

vautsi sulla on tosi kiva blogi ! :) pakko alkaa seurailemaan!

Grace kirjoitti...

Love this picture!! Great blog!
And yes those pictures are from Cobrasnake party photos! I forgot to put a credit! :)

Eliiz kirjoitti...

Moi!

Ootko sä lukenut sen tyttö joka leikkii tulella tai niitä muita? Mä en oo, ihan tarkoituksella, koska oon kuullut kyllä paljon kuinka hyviä ne on, mutta mua ahdistaa jo ajatuskin. En halua lukea sellaista. En halua tietää, että jollain on niin hyvä (eli samalla sairas) mielikuvitus. En myöskään aio mennä katsomaan sitä leffaa.

Suukkoja! olipa kiva nähdä tänään! <3

Anni kirjoitti...

bloo.: haha, thanks :)

bellas: Jee, kivaa että tulee uusia lukijoita!

Grace: thanks!

Eliiz: en oo lukenut mutta haluisin kyllä. Varmasti ne on aika ahdistavia, mutta haluisin mä silti. Leffan haluan ainakin ehdottomasti nähdä!

Niin oli! <3

Me, Martina kirjoitti...

I love that shot! You look so pretty!!

Anni kirjoitti...

oh, thank you! :))