3. heinäkuuta 2008

Sen viimeisen siskon koru
Tässä koru jonka tein siskolleni. Edellisessä postauksessa kahden toisen siskoni korut. Annoin nämä heille Tiistaina, ja arvelen että kaikki olivat tyytyväisiä. Huomenna on juhlat. Me juhlimme sitä, että yksi siskoistani tuli äskettäin kotiin Espanjasta. Hän palaa sinne vielä.

Osa tämän korun helmistä ovat Kiinasta (isoäidin ja äidin tuomia eri reissuilta), osa Roomasta, osa suomalaisesta nettikaupasta ja osa Helsingin nanasta: Kukka on tietysti omatekemä.Mielestäni koru on oikein nätti. Se sopii siskolleni hyvin.

Ja nyt, kun yhdistin muotiblogini tähän, niin pitäisi kirjoittaa myös muodista (vaikka enhän minä muodista oikeiastaan kerrokaan vaan omista ostoksistani):
Olin eilen otoksilla kaverini kanssa. Ostin mm. kaksi mekkoa "Helsinki 10:estä". Ne on ihania. Toinen on semmonen vintagemekko, ja toinen tosi kuviollinen liehumekko. Ne on kyllä tosi hyvät löydöt! Ne oli 50% alessa, ja maksoi n.25 e.Minulla ei ole valitettavasti kuvaa näytettävänä, koska se on "raw" (jos nyt joku ymmärtää). Isä osaisi näyttää miten sellaiset kuvat saadaan blogiin.
Innostuimme myös tavallisten h&m:än t-paitojen koristeluun sellasilla silitysmerkeillä joita löysimme isolla robalaa olevasta nappitalosta. Kaverillani on myös kangastusseja. Aiomme joku päivä tuunailla niitä yhdessä. Nappitalo oli aika erilainen kuin mitä se oli viimeksi kun kävin siellä aikoja sitten. Siellä oli tosi paljon niitä silitysmerkkejä. Ne oli kyllä aika kalliita.
Odtin muutakin: t-paidan (ei tuunattavaksi), 4 pantaa (yhden mustan muvisella rusetilla ja kolme eri väristä vintagekukka-kankaalla päällystettynä, jotka sopii mahtavasti uusiin mekkoihin), jätskin muotosen värikkään läpyskän jonka voi laittaa matkalaukkuun tai käsilaukkuun kiinni, ja kirjoittaa siihen kaikki perustiedot. Lisäksi vielä salmiakkia jotka "vie koko käden". :) Oli kiva päivä.
Nyt on monta uutta favoritekauppaa:
Kitsch: www.kitsch.fi
Union five: www.unionfive.fi
Espan enkelit: www.espanenkelit.fi
Rose living: www.roseliving.fi
Nettisivut ei ole yhtään yhtä kivoja kun ne kaupat. Eniten innostuin peltipurkeista. Ne oli tosi hienoja.
Aikaisempia lemppareita:
Nappitalo: www.nappitallo.fi
Nana: www.nana.fi
Limbo: www.limbo.fi
Secco: www.seccoshop.fi

Nyt jatkan yhtä kierrätysprojektiani, josta saatte lukea seuraavassa postauksessa!

Ei kommentteja: