25. heinäkuuta 2008

Uusi korukausi
Nyt julistan uuden korukauden alkaneeksi. Ennen koruni oli melko raskaita ja niissä oli todella usein itsetehty pääosa joka oli sivulla.Pujotin usein rautalanganpätkään helmiä, ja kieputtelin sen vaikka kukkaseksi. Nyt on alkanut kevyempi kausi. Koruissa ei välttämättä ole edes pääosaa, vaan ne ovat vain helminauhoja. Olen myös aloittanut settejen tekemisen. Saatte nähdä pari settiä tässä postauksessa.

On muuten ollut lämmin! Eilen ja tänään, ja tietääkseni viikonloppunakin pitäisi olla. Huomenna menemme Suomenlinnaan, ja sunnuntaina menemme jonnekin autoretkelle. Ulkona melkein läkähtyy kuumuuteen!

Sain siskoltani laatikollisen kuivuneita ruusuja ja ruusun lehtiä, toisen laatikon viinipullonkorkkeja, ja kolmannen simpukoilla. En ole vielä keksinyt mitä niistä askarrella, mutta kyllä niille varmasti käyttöä on. Kiitos Elkku!

Minulla on uusi hiuskoriste! Pidän paljon ruseteista.

Eilen tehty korusetti. Erittäin kevyt.
Matskut:
BIWA-makeanvedenhelmitikut
valkoisia ja vaaleanpunaisia makeanvedenhelmiä
Helmiäislasihelmiä
Hopeaketjua

Korusetti kaulakorulla, rannekorulla ja korvakoruilla.
Matskut:
Kaulakoru:
Simpukankuorihelmiä
Rannekoru ja korvakorut:
Lasihelmiä
Makeanvedenhelmiä

Ajattelin tänäänkin tehdä koruja, mutta en ole vain jostain syystä saanut aikaan mitään. :( Nyt yritän ja laitan ehkä postauksen uusista vielä tänään.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tosi hienoja nuo setit! Pidän erityisesti siitä vihreän setin kaulakorusta. Sain edellisestä postauksestasi inspiraatiokohtauksen ja metsästän parhaillaan sitä kirjaa.
Teet todella hienoja koruja ja on aina kiva katsoa mitä seuraavaksi keksit :)

Anni kirjoitti...

Mukavaa että sait inspistä täältä! Onko sinulla oma blogi tai teetkö itse koruja?