20. marraskuuta 2009

RAINY DAY

Tämä sää on ihan kamala! En kestä enää päivääkään sadetta. Mikään ei ole kamalampaa kun kaupungilla sateessa tuhannen kassin kanssa pyöriminen yrittäen pitää sateenvarjoa jotenkuten pään yläpuolella (ehkä pikkasen liioteltua.. :D). Eli seuraavissa kuvissa mulla on pakollinen tekohymy ton kaaoksen keskellä :D.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Mutta ihana asia on että jouluvalot on tullut aleksille. Kunpa tulisi vähän luntakin.

Sademärkyysällötystuskailujen jälkeen menimme katsomaan Uusi kuu-leffan joka oli mulle kyllä hieman pettymys. Siinä ei tapahtunut hirveesti mitään merkittävää, ja se oli paikoitellen aika tylsä. Luin äsken nyt-lehden arvostelun siitä, ja se sai vain yhden tähden! En olisi uskonut että se saa ihan niin huonot arvostelut. Mitäs te jotka olette jo nähneet sen, mitä piditte?

Aah viikonloppu! Kivaa viikonloppua teille ihanille!
-A

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Muakin jäi ärsyttämään jotkut jutut uusikuussa, esim. koko teatteri pyöri silmissä silloin kun se kamera pyöri bellan ympärillä ja erityisesti musiikki oli suuri pettymys, kun vertaa houkutuksen sävellettyihin tunnelmaa luoviin biiseihin.. :/

 angie kirjoitti...

lunta kyllä kaivataan :< mutta pakkasta ei! eli ehkä pitää tyytyä tähän räntävesisadevammailuun vielä kunnes jaksaa alkaa pukeutua eskimoksi. jos tässä jotain hyvää on, niin ainakin hiusten laittamisen voi unohtaa kun ahertaminen menee ihan hukkaan heti kun erehtyy astumaan ovesta ulos :--D

Irina kirjoitti...

oot kauheen söpö noissa kuvissa:) ja ruutis on ihana!

Ew-wa kirjoitti...

en oo vielä käyny kattomassa leffaa, mutta että se oli saanu vaan yhen tähden?!?! :D haha, pakko mennä kattomaan silti.

Lydia kirjoitti...

oi kun on kivoja kuvia (: sateiset päivät on joskus kivoja kun ne voi viettää kotona teekupin kanssa tai kaupungilla sateenvarjon kanssa taistellen !

lotta kirjoitti...

musta uusikuu oli ihana ! :)

Anni kirjoitti...

Anonyymi: joo muistan sen kohdan! :)

angie: oot kyllä ihan oikeessa tosta hiusten laittamisesta. Mä laitan ne kuitenkin aina siinä toivossa että mun kaulaliin ja huppuviritykset suojaisi ne sateelta tarpeeksi hyvin.

Irina: voi kiitos :))

Ew-wa: joo se sai hesarilta ihan surkeet arvostelut. Joo pitää se silti nähdä! :)

Lydia: kiitos :) No tosta kaupungilla olosta sateenvarjon kanssa taistelemisesta olen kyllä vähän eri mieltä :D

lotta: aijaa, no olihan siinä tiettyä omaa viehätystään niin kuin kirjasarjassakin. Mutta siis mielipideasia tietenkin :)