11. marraskuuta 2009

TODAY WAS A PRETTY GOOD DAY

Tänään oli ihan kiva päivä. Koulua oli kasista yhteen, ja pääsin kotiin kaheksi. Oon kuvaillut vähän ulkona, dataillut ja syönyt suklaata nälkään. Tuntuu vähän hölmöltä lopettaa koulu näin aikasin eikä tehdä mitään muuta kun datailla.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Päivän asu oli hennesin harmaa pesussa kutistunut mekko gina tricon tuubihameella +nahkatakki ja leggarit. Mulla oli converset eikä uggsit mutta laitoin ne nyt kuvaan kun en jaksanut sitoa nauhoja :D. Sormissa oli myös yhteensä viisi sormusta jotka unohdin ottaa mukaan kuvaan. Tokassa kuvassa on koulussa tekemä silkkikaulahuivi. Se on labyrintti oikeesta alakulmasta vasempaan. Voitte seurata liilaa tunnelia jos näätte mistä viivat menee :D.

Alotin koulussa tänään tekee valkosta lettikaulahuivia. En oo koskaan kutonut lettejä, mutta ei se vaikuta kovin vaikealta oikeestaan kun sen tajuaa. Muthei munhan piti ohjeistaa paria anonyymiä kaulaliinan kutomisessa! No siis toi musta on ihan yksinkertasesti tehty kahdella oikeella silmukalla, ja sen jälkeen kahdella nurjalla. Leveys oli jotain 40 silmukan luokkaa. Mutta siis osaatteko kutoa oikeita ja nurjia, en ihan tiedä mitä pitäisi vielä selittää :) Ymmärsittekö vai haluatteko lisää ohjeistusta vaikka videossa?

Tuleeko tänään, keskiviikkona, jotain kivaa telkkarista?
Luv: A

ps. toi piste mun leggareissa on reikä :D

6 kommenttia:

BIG-R kirjoitti...

19.30 Salatut Elämät (mtv3)
20.00 Suomen Unelmien Poikamies (nelonen)
21.00 GREYN ANATOMIA (nelonen) !!
22.00 BB (sub)
23.00 C.S.I. (sub)

:-----D

MERICAE kirjoitti...

Hei, mietin vaan minkä kameran omistat?

Eliiz kirjoitti...

Söpis! Munkin piti sanoa, että tänään alkaa greyn anatomian uusi tuotantokausi! jee! Makee huivi!

<3 e

Ew-wa kirjoitti...

kiitos paljon!
Niin siis mäkin oon yrittäny päästä sinne lookbookkiin jo kauan ja sit kysyin choose your colorsssin essiltä että miten se pääs sinne ja se sano et sinne pitää saada kutsu ja sit se oliniinkin kiltti että kutsu mut sinne. :D


Kiva blogi sulla muuten. En ookkaan ennen törmänny tähän. :D

Anni kirjoitti...

BIG-R: uuh, kiitti paljon! :D

MERICAE: omistan canon 450D kameran :)

Eliiz: ui kiitti söpis oot ite :) Ei greyn anatomia alkanut keskiviikkona, se alko kai jo viime viikon keskiviikkona. Luulisin.

<3: A

Ew-wa: aa okei, no ehkä sä voisit kutsua mut? :)

Kiitti paljon! :)

Mrs Cupcake kirjoitti...

Mahtava asu! Mulla on samanlaine hame 3 eri värissä..niitä voi vaan käyttää kaiken kanssa.