5. marraskuuta 2009

TODAY WASN'T A GOOD DAY

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Kuva 1: joku random muutama päivä sitten otettu.
Kuva 2: joku toinen random muutama vuosi sitten otettu, joka on tainnut olla tällä blogissa jo joskus kauan sitten.

Tänään oli aika kauhee päivä. Lunta sato ja koulussa oli muutenkin tylsää. Menin äitin kanssa koulun jälkeen prismaan ostamaan jotain shamppoota, kasvonpuhdistustuotteita yms. Nyt istun koneella ja mussutan suklaata. Lennikissa maukuu vieressä ruokaa, paijausta ja ulos pääsyä. Mutta aion mennä lukemaan ympäristöoppia pikapuolin.

Miksei mun blogin kuvat näy ainakaan mun koneella? Näkyykö teillä? Ainakin isän koneella näkyy. Kertokaa ihmeessä jos blogi näkyy jotenkin oudosti teidän ruudulla.

Nyt oon ostanut jo kaksi joululahjaa. Oon niin joulufiiliksissä kun vaan voi olla. Haluisin jo alottaa koristelunkin. Mutta nyt pitäis miettiä kans synttärilahjoja, kun on äidin ja siskon synttärit ennen joulua. Ja isänpäiväkin on ihan just... Ja ei oo kun reilu kuukausi omiin synttäreihin :o.


Öitä ihanat!
-A

PS. Siis oikeesti apua näkyykö teillä noi edellisten postauksen kuvat? Mulla näkyy ainoastaan tän ja edellisen Ash Stymmest-postauksen kuvat, mut ei mitkään muut.

PPS. Nyt laitoin otsikot klikattaviksi niin kuin joku toivoi :)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jee kiitos ihana, että laitoit otsikot klikattaviksi :) helpottaa hurjasti!

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Löysin blogisi ihan sattumalta pari päivää sitten ja tosi kivalta näyttää. Noi sun kaikki askartelu jutut mitä täällä on näkynyt, ne on aivan ihania! :) Mun koneella ainakin näkyy kaikki kuvat.

noraa kirjoitti...

Mulla ei näy sun mitkään kuvat vaihteeks eli siis niinkun mulla (ja monella muullakin kuulemma) on ongelmia saada näkymään noi tinypicin kuvat. Ne ei siis lataudu muissakaan blogeissa :( ärsyttävää!

Daniela kirjoitti...

mulla kyllä näkyy kaikki kuvat<3

Anni kirjoitti...

Anonyymi: ei mitään, ole hyvä vaan :)

Anonyymi: kiitos paljon! Ja tervetuloa vaan lukijaksi :) Hyvä että näkyy kuvat!

noraa: aarg tää on niin raivostuttavaa, ja kun mä en oikeen saa tehdä sille mitään :( nyt mulla kyl taas vaihteeks näkyy kaikki kuvat, toivottavasti ne näkyy sunkin koneella nyt.

Daniela: jeejee hyvä <3