24. kesäkuuta 2008

Heippa!
Sitä vaan sataa, sataa ja sataa... :( Aika tylsää. Säätiedotusten mukaan ilmat ovat paranemaan päin. Tänään en ole saanut paljoakaan tehtyä. Olen tehnyt vain yhden korun ja muu aika on vain mennyt johonkin turhaan. Hassua miten aika menee niin nopeasti. Kun on kulunut pari tuntia ei enää muista mitä on tehnyt sen ajan. Vain ollut. Sitä ajattelee että "voi hitsi kun en ole ehtinyt tehdä oikein mitään järkevää", mutta sitten toisaalta se on ihan hyvä välillä vain olla ja löhöillä. :) Eikö nyt lomalla saisi? En ole edes lukenut, vaikka minulla on yksi tosi hyvä kirja kesken. Se on Diana Wynne Jonesin kirjoittama "Liikkuva linna". Olen nähnyt sen elokuvan. Se oli ihan mahtava! Samoin Henkien kätkemä, joka on myös Hayao Miyazakin elokuva. Loistavia elokuvia molemmat! Kannattaa oikeasti katsoa.

Menemme ylihuomenna, eli Torstaina Kotkaan. Sain kutsua sinne yhden kaverin. Kivaa! Menemme myös koko perhe nyt kesällä Tukholmaan kolmeksi päiväksi. Nyt teidän ei tarvitse enää lukea minun kuulumisistani, vain voitte paneutua oleelliseen: koruihin.Tässä on minun ihanne koruni. Se on kyllä todella onnistunut. Siinä on turkoosia ja laavakiviä. Aion kyllä pitä sen itse. Voisin käyttää. Sitä Helmet ovat nanasta. Siitä kaupasta isolla roballa. Turkoosi on ehdottomasti minun lempivärini! Se on vaan niin ihana väri. Muistuttaa jotenkin merta.


Tässä korussa on sama pyöruylä kuin yhdessä aiemmassa tekemässäni korussa. Se on nanasta. Valkoiset helmet ovat useammat ulkomailta. Isot Kiinasta ja Roomasta ja pienet valkoiset säröhelmet helmiq nimisestä nettikaupasta. Lukko on siis sudenkorento. Aika kaunis. Tämän korun idea on että sen saa myös pikäksi. Saat nyt itse yrittää kuvitella mielessäsi miten sen saisi pikäksi, koska siitä ei ole kuvaa pitkänä. Sinun täytyy avata lukko, niin siitä tulee lenksu. Lukot heiluvat jossain koristeina, ja pyörylä asetetaan sivulle.

Pidän selvästi koruista joissa riipus, tai pääosa on sivussa. Aika monet ovat lähiaikoina ollut sellaisia.
Tämän kesän lempiväri on TURKOOSI!!! Se on selvästi tämän kesän hitti. :)
Anni

Ei kommentteja: