11. kesäkuuta 2008

Moi!
Tilaustöitä. Ensimmäinen on kummilleni. Aika kaunis mielestäni. Värikin sopii hänelle täydellisesti. Mullekin! Nuo vihreät/turkoosit helmet ovat ihan mun lemppareita! Melkein joka kerta kun olen nanassa (helmikauppa) ostan niitä.
No, mitäs pidät kummitus? (=kummi)Voit laittaa kommenttia tähän postaukseen jos haluat.Tässä toinen tilaustyö. Rusehtava niin kuin toivoit. Minulla on vähän ongelmia saada sydän pysymään piikissä. Isän pitäisi ostaa lisää sitä vahvaa liimaa mitä ennenkin käytin. Saat tämän huomenna jos isä on hankkinut liimaa. Voit kommentoida tähän postaukseen jos haluat.


Nyt aurinko paistaa ihanasti, niin menen varmaan ulos tai teen yhden tilaustyön loppuun. Just, nyt se menikin pilveen. Taidan pysyä askartelun parissa viel ainakin hetken.

Aurinkoisia kesäpäiviä teille!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana koru, kiitos! Pidän kovasti tuosta väristä ja löysit kivat "pallurat" antamaan ryhtiä. En malta odottaa, että saan korun kaulaani! Eva

Anni kirjoitti...

Jess! Hyvä että pidät! :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Olipa nopea toimitus!! Ihanaa että koru pääsee kaulaani kesänrientoihin!! Aivan ihana, juuri sellainen kuin toivoinkin :))
Ruskea on ihan lemppariväri tällähetkellä, tykkään kovasti!
Ihanaa kesää !!
Kati

Anni kirjoitti...

Kiva että pidät! :) Lähetän sen niin pian kuin voin. Aurinkoisia kesäpäiviä. Vaikka ei tässä nyt aurinkoa oikein näy kun sataa ja ukkostaa. Silti oikein mukavaa kesää!