16. kesäkuuta 2008

Moi!
Nyt on siis semmonen uutinen, että yhdistän blogini. Toinen blogini, "vintage fashion" siirtyy tähän samaan blogiin. Tämä tarkoittaa että tässä blogissa kirjoitan myös muodista.
Tässäkolmet suosikkijuhlakenkäni:


On niitä muitakin, mutta tässä uusimmat, ja luultavasti myös hienoimmat. Nämä tyylikkäät punaiset avokkaat löysin äidin vaatekomerosta. Ihanan kirkkaan punaiset! Rusetitkin ovat oikein herkut.


Nämäkin äidin komerosta. Pidän hirmu paljon! Ne ovat siniset, joka vaikeuttaa sopivuutta eri vaatteisiin. Minulla on yksi nahkakirjekuorilaukku joka on samalla tavalla tumman sininen joka voisi sopia näiden kenkien kanssa.


Viimeiseksi minun ihanat herkut. Löysin ne "Marthins" (miten se kirjotetaan?) nimisestä kaupasta. Ostin ne yksiin juhliin missä sai pukeutua jotenkin vanhanaikaisesti. Silkkimekkoni (huom!: silkki) oli liila ja valkoinen ja aika kesäinen. Se oli aika nätti.
Anni

2 kommenttia:

Pinjami kirjoitti...

Heippa, kiva kun kävit blogissani. Sulla on täällä tosi paljon kivoja juttuja. Iih, kaikki kengät on ihania (terveisin: kenkähullu). Noita viimeisiä olen itsekin ihaillut. Ja sen kaupan nimi on Martin's (köh köh...) ;)

Anni kirjoitti...

Kiitos :) Olen itsekin ihan ihastunut niihin viimeisiin kenkiin.