17. marraskuuta 2008

Aah, nettiin!

En ole päässyt nettiin yli viikkoon, ja se on ollut yhtä tuskaa! Nyt sitä huomaa miten nettiä tarvitsee niin moniin asioihin. Mitä tahansa aikoo tehdä, niin melkein aina siihen tarvitsee netin. Ei voinut kirjoittaa blogiin, ja olihan minulla aikamoisia vieroitusoireita. Nyt on jo myöhä, mutta on pakko saada nyt kaikki sanottua nopeasti. Kuvia ja asiaa kerääntyy kokoajan lisää, eikä ne voi enää odottaa.

Ensiksi voisin lörpötellä jotain joulusta :). Mulla on niin joulufiilikset kun olla ja voi. Olen tehnyt ja paketoinut nyt 8 joululahjaa ja kuunnellut koko viikonlopun joulumusiikkia. Lähes kaikki ovat käsin tehtyjä. Tänä vuonna ion siis panostaa myös paketoimiseen. Ensi postauksessani on varmaan kuvia jo valmiista paketeista. Ne ovat aika suloisia. Olen kopioinut niiden vanhojen suomen kuvalehden kansia, ja tehnyt niistä kortteja. Olen myös kopioinut yhdestä ihanasta lehdestä kauniita kuvia, ja liimannut niitä koristeeksi lahjapakettiin. Lehden nimi taitaa olla "Gudrun Sjöden". Se on siis joku ostoskatalogi, ja se tulee meille aina. Siitä saa kivasti inspistä.

Turkoosi ihanan raikas koru.

Matskut:
makeanvedenhelmiä
foliolasihelmi

Aika raskas ja muhkea, mutta samalla siro.
Matskut:
metallihelmiä
metalliketjua
helmiäistä
makeanvedenhelmiä


Tässä vpari kuvaa minun heijastimista. Ensin suunnittelusta, ja sitten lopputuloksesta. Toteutuskuvat eivät olleet tarpeeksi hyviä päästääkseen tänne. Aika hauskoja, mutta niiden tekemiseen menee hirveästi aikaa. En tiedä olenko jo kertonut tästä, mutta menen naistenmessuille! Äidin sisko pyysi minut mukaansa, ja saan laittaa omia juttuja sen pöytään. Vähäks jännää. Naisten messut alkavat 3 päivä joulukuuta ja loppuvat sitten saman viikon sunnuntaina muistaakseni. Ne ovat siis eräänlaiset käsityömessut.

Vien sinne messuille myös näitä vetskaririntakoruja, ja olen nyt tehnyt niitä aika paljon.
Tutkin kissojen kanssa soutuveneitä rannalla. Luontovalokuvia siis jälleen kerran.


Olimme sunnuntaina kävelyllä. Tässä yksi kuva sieltä.

Hyvää Yötä!

-A

P.s. Tekstissä on nyt varmaan hirveästi kirjoitusvirheitä kun en nyt ehdi lukea sitä läpi. Pahoittelen!


7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei nöpö!

Olenkin jo ihmetellyt, kun ei ole kuulunut blogipäivityksiä, mutta nyt selvisi syykin!

Et usko, kuinka paljon odotan joulua!!!!! TOOOOSI paljon! Mua vaan harmittaa, kun mulla ei ole täällä mukana mitään joulumusiikkia. Täytyy ehkä käydä ostamassa jotain ranskalaista.

Mä en Muuten harmi kyllä koskaan saanut niitä kuvia, jotka lähetit. Harmi.

Soitellaan joku päivä!

-e

Anni kirjoitti...

Moi!
Joo, tajusin ettei kuvat tullut perille. Isä on kuulemma valikoinut jotain omista kuvistaan, ja sanoi lähettävänsä, mutta ei ole ilmeisesti saanut sitä vielä aikaiseksi. Kyllä ne jossain vaiheessa tulee.

Olen scypessä lähes joka ilta. Tule kun ehdit niin voidaan jutella.

Elisalla oli siis joku vika, niin netti ei sen takia toiminut monissa kodeissa.

Nyt menen paketoimaan minun joululahjan SINULLE! :)

-a

Anonyymi kirjoitti...

missä sellaset naisten messut on ? jos löytäisin itsekkin sinne :)

Eliisa kirjoitti...

Heii!

Unohdin sanoa, että noi korut tässä postauksessa on ihania! Molemmat.

Ikävä sua! Joo, soitellaan joku päivä, mäkin oon koneella melkein aina, mutta yleensä vähän myöhempään kuin sä (kun tänne on tunnin aikaerokin). Mutta koitetaan!

Suukkoja!

Eliisa

Elina kirjoitti...

Moi Anni!
Hienoja koruja, etenkin tuo alempi. Joulufiiliksissä kuljetaan täälläkin, on oikein vaikea lukea kokeisiin kun päässä pyörii vain joulujutut. Asiaa pahentaa vielä se, että tänne oli aamulla satanut ensilumi, kaikkialla on ihan valkoista. Täytyy nyt tämä viikko vielä koittaa keskittyä kouluun, sitten alan minäkin paketoida lahjoja ja fiilistellä oikein kunnolla :)

Elina kirjoitti...

Niin ja muuten, olen tehnyt ihan samanlaisia heijastimia tuossa pari vuotta sitten. Meinasinkin tehdä niitä tänävuonna joululahjaksi ihmisille :)

Anni kirjoitti...

Joo, tänään ja eilen varsinkin oli aikamoinen lumimyräkkä täällä. Kaikki bussit olivat myöhässä. Mutta onhan se ihanaa kun tuli lunta. En valitettavasti voinut ottaa valokuvia, kun oli jo pimeää kun tulin kotiin. Ei siis postausta tänään. :)