20. marraskuuta 2008

Hulluttelua

Joskus ekalla luokalla mielestäni oli hirmu hauskaa laittaa äidin huulipunaa oikein runsaasti ja pukeutua hullunkurisesti. Kun tulin kotiin tuli yhtäkkiä hirveä halu mennä äidin huulipunalaatikkoa kaivamaan. Tiedän, olisi pitänyt kysyä äidiltä lupaa, mutta tuskin se haittaa että käytin jotain ikivanhaa huulipunaa jota äiti käytti varmaan joskus kymmeniä vuosia sitten. Halusin meikata itseni nukkemaiseksi, ja sitten ottaa kuvia. Innoissaan kuvatessani unohdin ajan kulun, ja samalla koko historiakokeen. Lupasin itselleni päivällä että pakotan itseni harjoittelemaan, mutta mites siinä sitten kävikään... Koe on vasta ensi viikon keskiviikkona, että ei ole todellakaan mitään kiirrettä, mutta harjoittelu olisi hyvä aloittaa ajoissa. En yleensä aloita näin aikaisin, mutta kun on historiankoe kyseessä, se kyllä kannattaa.


Huomaa pieni töyhtö kuvan vasemmassa kulmassa! Se on mahtava kun se jotenkin tekee tunnelman vielä iloisemmaksi kuvassa. En tiedä miten, mutta luulen että ilman tuota ihanaa töyhtöä joka päätti kampauksestani pistää ulos, kuva ei luultavasti olisi mitenkään erityinen.

Iloisen reipas minä yritän keksiä veikeitä ilmeitä kameralle, ja tässä otoksessa taisin onnistua. Oli aika vaikeaa ottaa näitä kuvia itsestäni itse. Useimmat tärähtivät tai kuvakulmat olivat oudot. Tässäkin vasen silmä jää puolikkaaksi, joka vähän ehkä häiritsee.


Yksi vaatimaton valokuva kahdesta lahjapaketista. Ei niitä muita kehtaa näyttää. Valo oli niin surkea noita kuvia ottaessa. Kun ei luo´nnonvaloa saa mistään hinnasta. Aurinko laskee jo kun tulee bussilla kotiin. Ihan sikamaista!!! Pitäisi kai hankkia philipsin sellanen "energialamppu". Ootteko kuullut niistä? Sellanen herätyskellolamppu philipsiltä olisi kiva. Voitte katsoa philipsin nettisivuja: www.philips.fi

Niin, ja yksi asia vielä. Korjaan viime postauksesta että en tarkoittanut naistenmessuja, jotka ovat jossain vihdissä, vaan naisten joulumessuja jotka ovat helsingissä jossain tyyliin katajnokalla. Tuli pieni värinkäsitys.

Ciao!

-A

3 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Historiaa kannattaakin ruveta lukemaan ajoissa! Mulla oli eilen historiankoe ja luulen, että joudun uusimaan sen. Kamalan vaikea aine.
Tuosta philipsin wake up -lightista; isälläni on semmoinen, ja toimii kuulemma vaihtelevasti. Eli kannattaa laittaa myös tavallinen herätyskello soimaan, jos ei halua nukkua pommiin...

Anni kirjoitti...

okei, kiitos neuvoista vaan Elina!

Elina kirjoitti...

Kynttilöiden valaminen on helppoa! Vähän ehkä sotkuista, muttei todellakaan vaikeaa! Tässä yksi hyvä ohje: http://caramilla.vuodatus.net/blog/1629511
Itse teen lähes samalla tavalla, mutta sen sijaan, että minulla olisi monta kattilaa, vuoraan yhden kattilan alumiinifoliolla. Sitten kun haluan vaihtaa väriä, vaihdan vain foliota (toki annan steariinin kuivua ensin).
En itsekään ole tehnyt kuin vajaat 10 kynttilää, mutta jos tulee mieleen joku kysymys, voin ainakin yrittää vastata :)