10. marraskuuta 2008

Muotikatsaus askartelun ohella:

"Big glasses"

Retrolasit ovat nyt muodin huipulla. Senhän "kaikki" tietää. Nyt tekee niin mieli teeskennellä huomenna näkötarkastuksessa että näkö on niin huono, että nyt kyllä kannattaisi hankkia silmälasit, ja superretrot sellaiset! Olen kokeillut äidin yksiä laseja, jotka eivät ole ihan sitä tyyliä, vaikka silti isot. Ei ne niin supermakeet ole, mutta kyllä kai nekin kelpaa tällaiseen valokuvaukseen.


Jotenkin mustavalkoiset kuvat kiehtovat.

Ehkä en kuitenkaan tahdo silmälaseja. Onhan niissä huonot puolensakin. Ne ovat aina tiellä, ainakin olen kuullut kaverini usein kiljaisevan: "Varo, silmälasit väntyvät!" kun vahingossa tönäisee tai jotain. Ne siis ilmeisesti jotenkin vääntyvät, jolloin täytyy mennä jonnekin suoristamaan ne ennalleen. Toinen huono puoli on kai se että niitä täytyy pestä jatkuvasti. En oikein tiedä silmälaseista sen enempää... Ehkä voisin hankkia sellaiset, joissa ei ole vahvuuksia. Se ei varmaan maksaisikaan niin paljon. Luulen että joudun kuitekin luopumaan ajatuksesta. Ehkä se on jotenkin outoa hankkia sellaiset jos niitä ei edes perjaatteessa tarvitse.

Isot silmälasit olivat muodissa joskus kun mun äiti oli ehkä mun ikäinen (?). Sitten tuli sellaset kapeet, ja nyt on taas isot tulleet vähän muotiin. Kyllähän tänä päivänäkin on kapeita enimmäkseen. Eikä niissä ole mitään vikaa ja voivat nekin olla tyylikkäät. En mä oo tätä asiaa tutkinut sen tarkemmin, tässä on nyt vaan omia ajatuksia vähän. Nyt kun leveälahkeiset farkut ovat ilmeisesti tullut taas muotiin, ja varmaan aika väkisinkin siirtyy hiljattain niihin taas (vaikka nyt sellaset farkut tuntuu kauheilta) , niin ajattelin vähän että olisi kiva säästää jotkut pillifarkut, niin että sitten joskus monen monen vuoden päästä voisi taas vetää ne päälle kun ne taas tulevat muotiin. En seuraa muotia hirveän tarkasti. Mutta en minä kyllä leveälahkeisia farkkuja vetäisi päälleni. Kyllä sitä melkein pakosti jonkinverran pukeutuu muodin mukaan.

Onko teillä lasit? Mitä huonoja/hyviä puolia niissä on?

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ittelläni ei oo, mut kaverilla on ja aina se manailee ku unohtaa rillinsä kotii :) oon muute sun blogis valtava fani :)

Eliisa kirjoitti...

Anni ei, sä et halua laseja! :)

Mulla ei ole sitä ongelmaa, että unohtaisin omani kotiin, (koska en olisi ilman niitä löytänyt edes ovesta ulos), mutta on aika ärsyttävää, kun ei IKINÄ näe mitään aamulla, kun ekan kerran avaa silmät.

Jos ei tarvitse laseja, ei kannata hankkia niitä vain "näön vuoksi". :)

Mutta mitä tarkastuksessa selvisi?

*Pus

Ida Kivi kirjoitti...

Mulla on ;D

Hyviä puolia on et ne voi tosiaan näyttää kivalta jos vaan löytää hienot ja itelleen sopivat lasit. Huonot puolet tosiaan se pesu ja vääntyminen, ite en oo ikinä unohtanu kotiin laseja koska mullaki näkö sen verran huono et jos ei lasit oo päässä ni huomaan sen kyl heti.

Kivat noi sun äidin lasit, sopii sulle <3. Kannattaa kuitenkin tosiaan nauttia tosta "lasittomuudesta" niin kauan ku vaan voit, kyllä säki varmaan viel jossain vaiheessa elämää, viimestään vanhana mummelina, ehit saada huonon näön ja lasit :)

Anni kirjoitti...

Selvisin tarkastuksesta oikein hyvin kiitos. Siis näkö ja kaikki on kunnossa.
Joo, kyllä se vähäinen järki päässä sanoo että en mä niitä laseja hanki! Se siitä. Kiitos neuvoista!