15. kesäkuuta 2009

508 photos in two days


Apua, miten ehdin laittaa parhaat otokset tänne, kun uusia kuvia jo pukkaa päälle? Lauantaina menimme sukujuhliin Villähteelle. Menimme sinne autolla, ja mitä muuta autossa nyt voikaan kuvata kun omia jalkojaan? Siksi tietsikkani täyttyy ihan turhista jalkakuvista, joille ei ole mitään käyttöä.


Serkkuni on älyttömän hyvä soittamaan kitaraa. Siitä jätkästä tulee ihan varmana joku maailmankuulu kitaristi.

Illalla tuli se ennustettu ukonilma, joka ei onneksi ennättänyt meidän mökin päälle, toisin kuin sade, joka kasteli mökin terassin lauteet peilinkirkkaiksi. Taivaan väri liukui hienosti sinisestä punaiseen, ja salamat välkkyi siellä sun täällä.

Eilen oli myös sadepäivä, mutta menin silti ulos valokuvaamaan. Usein sadesäällä valo ulkona on älyttömän kirkas ja hieno. Näyttää siltä, että tästäkin päivästä on tulossa kunnon sadepäivä, joten voisin vaikka pitää ihan kunnon siivouspäivän. Nyt oikeastaan tekeekin ihan mieli siivota täällä vähän, kun en jaksa enää elää tässä sekamelskassa. Olisi myös ihan hyvä jos jaksaisin pestä converset. Äiti väittää ettei niitä voi laittaa koneeseen, joten pesen ne käsin. Ihanaa viikkoa teille!

-A

Ei kommentteja: