16. kesäkuuta 2009

Shoppailu- ja kulttuuripaketti päivässä

Tänään oli tosiaan kaupunkipäivä. Puoli päivää shoppailua, ja toinen puoli ateneumia. Ei huono. Taidenäyttelykin oli oikeasti aika kiva. Siellä ei saanut tietenkään kuvata, joten tässä muita kuvia.


Ensimmäisessä sovituskoppikuvassa ginassa päällä on ihana kivipesty farkkubiker ja joku raidallinen teeppari, mutta pystyin vastustamaan (!!). Kolmannessa kuvassa taas puuteriinvärinen teeppari ja harmaa mekko , jotka vein kassan kautta kotiin. Keskimmäinen joku random-kuva.


Vaikka pystyin olla ostamatta ginan bikertakin, oli ihan pakko saada nämä sortsit. Täydelliset kesäsortsit, jotka varmasti pääsevät nyt käyttöön (kunhan ilmat lämpenesivät). Ja sitten ctrl:in teeppari jota olen himoinnut jo pitkään.

Ja näitä ei saa unohtaa! Maailman makeimpia dinsko:n kenkiä nimittäin. Tästä kuvasta ei näy korkoja, mutta ne ehkä esiintyvät myöhemmin muissa kuvissa. Niissä on siis tietynlainen kiilakorko. Tämä postaus on jo niin pitkä, etten jaksa enää laittaa enempää.

Nyt menen vielä iltapalalle, ja jos olisin viisas menisin jo nukkumaan, mutta luultavasti dataan kuitenkin vielä joskus myöhään illalla.
Mitä te muuten teette juhannuksena?
Haleja! -A

11 kommenttia:

L kirjoitti...

Tosi hieno toi ctrl:n t-paita! Ja tykkäsin ginan bikeristakin aika paljon... Juhannuksena olen menossa isovanhempieni mökille juhlimaan setäni 50-vuotis päivää ja samalla mummini 70-vuotis päivää! Perus juhannus mökillä (:

Anonyymi kirjoitti...

Lopeta toi shoppailu, jooko, ja rupea tuunaamaan kellarista löytyviä aarteita tuummaa
mamma

Anni kirjoitti...

L: Kiitos :) Juhannuksesi kuulostaa kivalta. Pidä hauskaa!

mam: Kellari on jo läpikoluttu. Farkut olisi ihan tervetulleita tuunattavaksi, mutta niitä ei taida enää löytyä.

Anonyymi kirjoitti...

hyi mitkä kengät

Anni kirjoitti...

kiitoskiitos ilkeä-ano :D En osaa muuta kun nauraa ilkeille tyypeille jotka raukkamaisesti kommentoivat anonyymeinä jotain ikävää. Olen kuitenkin onnekas kun en ole saanut tämän enempää törky-kommenteja, kun taas monet muut blogit saavat niitä jatkuvasti :(. Kieltämättä kengät näyttävät kuvassa aika omituisilta, niin ymmärrän kyllä sinänsä mielipiteesi. Sitäpaitsi ensimmäinen ajatus joka kengistä tuli kaupassa mieleen oli, että onpas oudot kengät. :D

Anonyymi kirjoitti...

Voihan noi kengät olla tosi hienotkin, sitten kun näkee kunnolla ;-) Ihanat sortsit, CYCin essillä on myös tuollaiset ja kaverini osti ne juuri eilen kun olimme shoppailemassa...

Emmi kirjoitti...

Tahtoo kans tommosen farkkutakin ! :)
Oliskohan noit viel Ginassa ?

Anni kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos, tiedän, shortsit on ihanat :)

Emmi: On niitä ainakin makkaratalon ginassa, mutta en sitten ollenkaan tiedä missä päin asut... Mutta ainakin sieltä niitä luultavasti löytyy :) Voivoi..kohta alkaa kaduttaa etten ostanut sitä.

Cookies kirjoitti...

I love the shorts !

Josch kirjoitti...

Ooo, tuo CTRL:n paita on aivan ihana, oon himoinnut sitä itsekin jo jonkin aikaa. Luin sun muitakin postauksia ja taidan jäädä seurailemaan blogia.. (:

Anni kirjoitti...

cookies: thanks, I love them too :)

Josch: :D Se onkin ihan superkiva. Kivakiva, jää ihmeessä seuraamaan.