25. kesäkuuta 2009

Converse all star


Niin älyttömän suositut kengät. Mutta onhan ne tosi kivat. Rakastan noita omia valkosia (nykyään harmaat liasta). Myös ne toiset harmaat varrettomat on tosi kivat. Niin jotenkin käytännölliset kengät. Sopii oikeastaan minne vaan ja minkä tahansa kanssa. Käytin noita kerran jopa juhlissa juhlamekon kanssa. Tosin syynä oli että unohdin ottaa vaihtokengät mukaan. Mutta "juhlamekko + tennarit"-yhdistelmä on oikeasti aika cool :D.

Vasemman puoleiset jalat kuuluvat Hannalle, ja oikean puoleiset minulle. Tämä kuva otettiin ennen IAMX:in keikkaa. Keikoista puheen ollen: pääsen Madonnan keikalle! Jeejee. Vaikka en oikeasti fanita Madonnaa hirmuisesti, niin onhan se ihan mieltsin makeetä mennä sinne.

Kivaa viikkoa teille!
-A

ps. tän tekstin piti tulla ajastettuna sunnuntaille, mutta voi hitsi kun mikään ei taida nyt toimia tässä bloggerissa niin tulee kaksi tekstiä nyt aika peräkkäin. Olen siis poissa nyt lyhyen aikaa blogimaailmasta, joten ajattelin ajastaa teille tämän tekstin, mutta ei sitten :(. Toivon että huomisen ajastus tulee oikein niin kuin suunnittelin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Blogger reistaili koko ajan kun mulla oli sillon aikanaan blogi. Siinä meni kyllä lopulta hermot, ja lopetin bloggailun kokonaan. Miksiköhän noi blogitekstejen julkaisuajatkin on aina ihan väärät?

Ps. Mullakin on converset. Ne on ihanat :)

Anni kirjoitti...

anonyymi: Blogger on kyllä hirmu rasittava kun se ei toimi. Joo, olen mäkin miettinyt että miksi noi ajat on väärät... Voiskohan olla Amerikan ajassa kun tää on just seitsemän tuntia vähemmän tää bloggerin kello?