29. heinäkuuta 2009

FACES

Käväsin tänään kaverini kanssa faces etnofestareilla. Valitettavasti tänäinen avajais ohjelma oli tosi vähäinen. Olisi ollut kivaa mennä vaikka Lauantaina. Ensi vuonna voisi jäädä yöksikin. Harmi vaan ettei kukaan tuttu taida asua siinä lähellä. No, tässä nyt kuvapakkaus tältä päivältä.

"Havuhavina"

Taidenäyttely

asu: farkut/carlings, feikkiconverset/Savonlinnan Mekka, teeppari/h&m, huppari/h&m, laukku/Savonlinnan Mekka, ketjukaulakoru/h&m

Haha, jalkakuvat, taas :)

Oli ihan kiva päivä, huomenna ei taida olla muuta ohjelmaa kun uintia, afrikkakuvien järjestelyä albumeihin, löhöilyä, lukemista, mahd. auringonottoa yms...

Hali! -A

ps. joku siis pölli mun kännykän :( Voi hitsi kun harmittaa. No, ei voi mitään kyllä mä kestän käyttää tota vanhaakin, onneksi en ole kovinkaan vaativa kännyköiden suhteen.

3 kommenttia:

Eliiz kirjoitti...

Moi! Voisitko sä käyttää vähän ahkerammin noita tunnisteita? Esim. laittaa Afrikkakuville oman tunnisteen "Afrikka" tai sitten edes lisätä joka postauksen tohon "matkailua" -tunnisteeseen. Ja perustaa uusiakin välillä, niinku nyt vaikka että "festarit" tälle uusimmalle?

Erit. se Afrikka ois kiva, niin sen voisi suoraan linkata kavereille.

PUS!

Maga kirjoitti...

Saudações de Lisboa-Portugal
Kiss...

Anni kirjoitti...

Eliiz: Yritän. Lisäilin just uusia tunnisteita sun kommentin saannin jälkeen. En mä "festarit" tunnistetta lisää kun niitä ei ole kun tää yks. Voin laittaa vaikka "tapahtumat".

Afrikan taisin laittaa.
Pus!

Maga: Sorry, don't understand anything of that :D But thanks anyway for commenting! Are you from Portugal? Greetings from Finland! :)