21. heinäkuuta 2009

Safarikuvia, again (part 2)

Yksi kohokohta lodgella oli elefantit, jotka tulivat lodgen lähellä sijaitsevalle lammikolle juomaan. Kaikki kerääntyi terassille katsomaan ja valokuvaamaan.


Se on niin hassun näköistä kun elefantit imevät veden ensin nenään, ja ruiskuttavat sen sitten suuhun.

Kuvaan innoissani safariavoautossa.
Joku puhveli se siinä tuijottaa, ei sen kummempaa ;)


Hyeenat olivat yllättävän suloisia, vaikka ne oikeasti on hirmusia petoja. Toi kasa sen vieressä on puhvelinnahkaa :D

Leijona oli ihan mielettömän hieno, ja tuli ihan mieltsin lähelle autojamme! Se oli tosi hurjaa. Ja toi haukotus kaupan päälle oli ihan huippu!

Sisko siinä kuvailee :). Auringonlasku oli tosi kaunis. Vai olikohan toi auringonnousu..?

Sarvikuonot oli tosi siistejä!

En yhtään tiefä mikä lintu toi on, mutta hieno se kuiteskin on!

Lampi oli illalla tosi kaunis kun maa näytti ihan mustalta, mutta vesi oli kirkasta. Kontrasti on kiehtova.

Selailen tässä brittiläistä vogueta. Siellä on niin ihania asuja, että kuolen! Pakko kuvata sivut joskus, ja laittaa kuvat tänne blogiin. Itse ainakin inspiroiduin niistä!

Tänään olen ehtinyt tehdä ihan hirmu paljon asioita. Esim. imuroin koko talon, kävin uimassa, korjasin pari korua, valokuvasin ulkona haaremihousuasuani (niitä kuvia varmaan huomenna), kiinnitin seinälle yhden julisteen, söin sushia, luin lehteä, söin päivällistä, kävin suihkussa, vaihdoin äidin kanssa mullan yhdelle kukalle, Vein kirjapinoja kellariin (+imuroin ne kaikki huolella), luin netistä mahdollisesta tulevasta lukiostani... Ja SILTI ehdin datailla. Ihan hurjan tehokas päivä (kun vertaa muihin kotipäiviin).

Tässä olikin koko safariosio, sitten tulee Kapkaupunkia ja maisemakuvia ym...

Voikaa hyvin ja haleja!

-A

6 kommenttia:

electric feel kirjoitti...

amazing pictures!

Jenni kirjoitti...

upeita kuvia!

Eliiz kirjoitti...

Moi nasu,

Onks noi kaikki kuvat sun ottamia sun kameralla vai onko siinä muitakin? Muutamat on ihan kuin suurennoksia mun ottamista, eli ollaan varmaan otettu eri putkilla tasan samasta tasan samaan aikaan. :D

Olin yllättynyt, että munkin kuvissa on ihan hyviä! Se on kiva yllättyä, kun ei katso niitä matkan aikana yhtään. Mutta kiva saada viikonloppuna muidenkin kuvat, niin voi sit vertailla ja valkkailla parhaita näytille. Vielä en oo omiani kauheasti karsinut.

Pus sikso!

Anni kirjoitti...

Electricit feel: thanks! :)

Jenni: Kiitti! :)

Eliiz: Ei ole kaikki mun ottamia. Siinä on myös isän, joidenkin muiden ottamia. Mulla oli leijonafotauksessa lyhyt putki, joten valukovasin sillon eniten leijonaa ja autoa. En muistaakseni ottanut mitään haukotuksesta. Toi haukotus on isän ottama. Isällä on ihan mieletön sarja sekuntti sekunnilta kun leijonan suu aukeaa koko ajan vaan suuremmaksi! :D

Mulla on kaikkien kuvat koneella, ja oon niin kade kun isän kuvat loistaan aina parhaina muiden joukossa :D. Mutta on meillä muillakin tosi hyviä! Mulla vaan oli välillä joku hiton tv päällä että aika monet kuvat meni sen takia pilalle. Kyllä suurimman osan vielä voi pelastaa. Onneksi ei ole kuitenkaan hätää, koska meillä oli niin monta kameraa, että hyviä kuvia varmasti löytyy sitten muilta, jos omat eivät ole onnistuneet täydellisesti.

Tuutko sä meille lauantaina vai sunnuntaina?

Pus sisko!

Eliiz kirjoitti...

Moi!

Mulla on kans ihan mieletön jatkuvakuvaus siitä leijonasta! Muistan kun kuulin isän kliklityksen mun korvan takana! :D Mulla on toi tyyliin ihan sama kuva, mutta mun mielestä se seuraava kuva on parempi, kun siinä ei ole kieli ulkona. Se näyttääkin enemmän karjaisulta. :)

Hauskaa päästä katsomaan niitä yhdessä! Mä voisin yrittää tulla jo lauantaina, mutta varmaan vasta illalla.

Pus!

Ps. Lisää shortsi-rob kaveriks! :D

Anni kirjoitti...

Eliisa: Joo, toi on sittenkin sun kuva :). Totta, se seuraava on parempi. Valitsin aikas pikasesti kuvat tänne blogiin.

Lisäsin jo, mutta se ei ole vielä ehtinyt hyväksyä pyyntöä. :D