17. heinäkuuta 2009

I'm back
Ihmetteleekö kukaan missä olen viipynyt kokonaisen viikon? Tittitiii!! Eteläafrikassahan minä olin. Ihana reissu, Afrikka on ihana. Olimme safareilla, söimme erinomaista ruokaa, asuimme junassa pari yötä, shopailimme Kapkaupungissa etc etc... En ole ehtinyt ladata kuvia koneelle (jota on lähes 2000!), mutta niitä on varmaan luvassa huomenna.

Ostin afrikkalaisia koruja pari itselleni, joitakin tuliasia, ja yhden söpön röyhelömekon (äiti/isä ne minulle osti). Siinä ostokset olikin, mutta mekolle kävikin aika kurjasti... Se unohtui lentokoneeseen! Voi blää kun harmittaa etten katsonut ihan kunnolla penkin alta ja kaikkialta. Se oli erikseen kädessä koska ostimme sen juuri ennen lentokentälle lähtöä. Lähetin vähän aikaa sitten sähköpostia frankfurtin lentokentälle asiasta. Hyvällä tuurilla se löytyy, ja se lähetetään suomeen, mutta huonolla tuurilla siivoja on napannut sen taskuunsa, ja vienyt onnellisena kotiin. Toivon tietenkin parasta, mutta ei saa odottaa liikoja.

Meillä oli rankka matka kotiin. Koko matka kotiin kesti tasan 24 tuntia. Ensin lento Pretoriasta Johannesburgiin, sieltä lento Frankfurttiin, ja sieltä kolmas vaihto Helsinkiin. Olen ihan puhki, taidan mennä pikapuolin nukkumaan.

Kun tulin kotiin kolusin sähköpostit, ja koitin päivittäytyä nettimaailmassa, ja eksyin asoksen sivuille, ja tein sitten tilauksen. Tilasin kollasissa sijaitsevat korut, inkkaritopin, chaneltyylisen mustan pikkulaukun ja mustat solmukorkkarit. Voin laittaa vielä tähän loppuun kollasin laukusta ja korkkareista.


Korot on sopivat, ja uskon että niillä tosiaan pystyy kävellä (olen aika huono korkeilla koroilla). Laukku taas on semmonen söpö ihanuus.

Haleja!

-A

2 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Oih, olisi kiva päästä joskus afrikkaan. Se oli varmaan tosi siisti kokemus.

Mäkin haluaisin tilata asokselta, mutta tällä hetkellä ei ole varaa. Ostoksesi näyttää erittäin houkuttelevilta!

Anni kirjoitti...

Laura:
joo, oli kyllä hieno kokemus :)

Asoksen tilaukset menevät helposti liian kalliiksi. Sivut ovat niin täynnä ihanuuksia, että on aika vaikeaa vastustaa kiusausta!