17. lokakuuta 2008

Joulu mielessäOlen jo vähän miettinyt joulua. Olen tehnyt joitakin lahjojakin ja monet ovat vasta suunnitteilla. Odotan joulua ihan hirveästi. Ja melkein parasta on tosiaan tehdä ja antaa niitä joululahjoja ja ilahduttaa toisia.

Nyt on siis lomaa! Oli eilen ja tänään plus viikonloppu. Olen enimmäkseen askarrellut koruja ja sen sellaista. Nyt tässä pähkäilen että mitä voisin tehdä näistä kaikista kymmenistä kravateista jotka sain isältä. Ne ovat jotain sellaisia joita isä ei enää käytä. Ajattelin ensin että voisin tehdä niistä hameen. Olen nähnyt "secco"-nimisessä kaupassa sellaisen. Toinen vaihtoehto on mekko. Ne ovat niin pitkiä että ne riittäisi mainiosti myös mekkoon. Tästä lisää postauksen loppupäässä.Siinä taas avainkoru. Se on sellanen hento ja jotenkin hauras ja ihana. :)

Matskut:

  • puuhelmiä
  • metallihelmiä
  • pitsinauha (isoäidi virkkaamaa)
  • vanha avain

Aika runsas ja painava, mutta samalla mahtava.

Matskut:

  • Punaista kiveä (?)
  • metallihelmiä
  • hopeisia pikkuhelmiä
  • hopeinen iso keskiosa

Välissä luontokuva. Niitä on nyt vain yksi kun on ollut niin surkeat ilmat. Nyt on sentään parempi kuin eilen. Eilenhän satoi koko päivän.Tohvelit jotka lupasin esitellä. Tein ne koulussa. Ihan lämpimät ja mukavat jalassa. Hyvä joululahjaidea. Ehkä annankin nämä jollekulle.


Jippii! Kuumaliimapistooli. Ostin tiimarista. Aluksi en saanut sitä toimimaan. En tajunnut että piti odottaa viisi minuuttia sen lämpenemistä ja sorkin liimatikun vaan syvemmälle kun ei tullut mitään. Ja ihan loogisesti se toimikin: liimaa tuli kun laite oli lämmennyt ja liima sulanut :).


Tässä netistä ongittuja kuvia kravattimekosta. Pitäisikö sellainen nyt tuunailla kun kerta kravatteja on? Niistähän voi tehdä vaikka mitä muuta kun mekon tai hameen. Vaikka laukun...onko ideoita?
Lähde:
jaana1982.vuodatus.net/blog/284134."Recykling makes you happy"

Mun lemppari t-paita "one way:sta". Ostin sen keskiviikkona. Se on aika mun tyyppinen jotenkin :). Ku len tällanen tuunailija. Vaikka enhän hirveesti harrasta sellasta kompostointia y.m. (vaikka onhan meillä toki komposti) mutta erityisesti olen innostunut kaikesta tuunailusta ja erilaisten materiaalien uudelleenkäytöstä.

-A

6 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Moi anni! Lisäsin blogisi "näitä blogeja seuraan" -listalle. Toivottavasti on ok?

Anni kirjoitti...

Tottakai se on ok! :)

Elina kirjoitti...

Kyselit siitä señorita-riipuksesta. Se on domino-riipus, varmasti olet törmännyt niihin ennenkin? Finnstamperin blogista löytyy jonkinlainen ohje niiden tekoon. Itse maalasin dominon kuparinvärisellä askartelumaalilla, hioin puuhelmeen hieman kiinnityspintaa ja maalasin myös sen, kiinnitin señorita-aiheisen postimerkin ja tekstin decoupage-lakalla ja lopuksi lakkasin kaiken vielä kiiltävällä lakalla. (Huh, tulipas pitkä lause!)

Elina kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Elina kirjoitti...

Noista kravaateista: Itse tekisin ehdottomasti hameen. Olen nähnyt hienoja kravattihameita, ja uskon, että lopputulos on hieman siistimpi kuin mekossa. Hametta on myös paljon helmpompi käyttää kuin pitkää mekkoa :)

inkku kirjoitti...

Vautsi tuota avainkorua! Ihanan herkkä! Pitsi antaa tosi upean säväyksen!