25. lokakuuta 2008

Tällanen "hajanainen" postaus

Niin että tällä kertaa ei mitään käsintehtyä taaskaan ole. Eikä voi kyllä sanoa että se johtuisi siitä etten olisi ehtinyt, koska nyt ei ole ollut hirveästi koulussa kokeita. Mutta suunnitteilla on vaikka mitä. Esimerkiksi kravattiprojekti joka ei ikävä kyllä edisty nyt yhtään. En ole vielä edes päättänyt teenkö mekon vai hameen. Teen sitä sitten kun huvittaa taas. Kuvia olen räpsinyt aina silloin tällöin.
Keskiviikkona iltapäivällä/illalla taivas oli todella kauniin punertava. Sitäpaitsi kuralätäkkökin sai vähän väriä, ja loistaa aika kirkkaasti kuvassa. Nyt jälkeenpäin isä vasta opetti mistä valotusta olisi kannattanut säätää "iso:n" sijasta. Ensi kerralla muistan sitten sen.
Kuva kravattiprojektista. Voi kun jaksaisi tehdä sitä nyt...
Olin kirjamessuilla elen ja torstaina. Ostin yhden käsityökirjan. Antikvariaatista ostin Madonnan ison vinyylilevyn kuudella eurolla (aika havalla!) ja neljä vanhaa lehteä. En ole siis mikään erityinen Madonna-fani mutta kyllä olen sitä joskus jonkinverran kuunnellut :). Messuilla oli hyvä fiilis niin kuin aikasempinakin vuosina.

Käsityösuunnitelmajono!

1. Kravattimekko. Ei siitä sen enempää tässä...

2. Haluan tehdä jotain niistä pesulappusista joita löytyy paitoijen niskoista. Niitä tulee nyt paljon kravateista, kun puran niitä. Mitä niistä voisi tehdä? Siis niillä voisi kai koristella jonkun laukun vai...? No annan nyt sen suunnitelman odottaa vähän pidempään.

3. Kaulakoru. Ostin kirjamessuilta riipuksen. Sinä on hirmu kaunis keskiosa, ja ajattelin tehdä siitä jonkun korun.

4. Keksi jotain alla olevista lehdistä!

5. Olen suunnitellut että voisin laittaa sen Madonnan vinyylilevyyn seinälle."Suomen kuvalehti" vuodelta 1923. Tosi vanhoja siis. Ja ihania kansikuvia! En tiedä mitä noiden kanssa tekisi kun en viittii niitä kuitenkaan leikellä. Ideoita?
Ja "kotiliesi"vuodelta 1926
Ostin myös yhden "seura"-lehden vuodelta 1948


Lopuksi se "Do Redo"-kirja. En ole sitä vielä tarkemmin tutkinut mutta pari kertaa kyllä selannut läpi. Tosi kivalta kyllä vaikuttaa. Se on siis tuunauskirja.
Nyt kello on jo yhdeksän. Taisin tulla tietsikalle jo seitsemältä. Näin se aika vierähtää! Tekee mieli tehdä korua nyt. Ehkä voisin vähän aloitella vaikka tiedän että siitä seuraa se että istun täällä vielä yöllä korun kimpussa. Ei kai se haittaa kun huomenna on sunnuntai. Ehkä telkkarista tulee jotain.
Bye!
-A

4 kommenttia:

Elisa kirjoitti...

Tosi kauniita hämäräkuvia! Blogissani löytyy sinulle jotain!

Elina kirjoitti...

Tosi hienoja kuvia. Paljonko tuo kirja maksoi? Olen lainannut sen kaksi kertaa kirjastosta, mutta en ikinä ole saanut aikaiseksi tehdä mitään.

Ainokainen kirjoitti...

Löysitkö vanhat lehdet kirjamessuilta? Upeita!

Pidän muutenkin blogistasi, ihanan piristävää käydä välillä kurkkaamassa :)

Anni kirjoitti...

elisa: Kiitos elisa sinulle "blogipalkinnosta"!

elina: Kirjan hintaa en valitettavasti tiedä koska äiti osti kirjan minulle. Äidillä ei myöskään ollut kuulemma kuittia tallella. :(

ainokainen: juup, lehdet ovat kirjamessuilta antikvariaatti puolelta.