29. lokakuuta 2008

Täältä tullaan Pariisi!

Huh, on jo aika pimeätä vaikka kello on vasta viisi. Vähän aikaa sitten aurinko laski aina kuuden maissa, mutta nyt se on jo laskenut. Ainakaan sitä ei näy mailla halmeilla. Tänään olisi tarkoitus pakata Pariisinlaukku. Menen siis huomenna iltapäivllä Ranskaan. Jippii!

Olen saanut yhden korun tehtyä. Tein sen jo joskus sunnuntaina, mutta en ole ehtinyt kirjoitella. Se on mielestäni ihan onnistunut. Voisi varmaan mennä jollekulle joululahjaksi. Oikein nätti se on.
Matskut:
Keskiosa-Luulen että se on metallia valitettavasti. Hinta oli niin pieni.
siniset-helmiäistä
valkoiset-makeanvedenhelmiä
läpinäkyvät-vuorikristallia
pienet "välihelmet"-metalliaLenni on niiin söpö!!! Siinä se kelliskeli isän sängyllä. Nyt kissat ovat ulkona. Siellä on varmaan aika kylmä, voisin ottaa ne sisään jo.Tässä pikainen esittely tästä uudesta muhkean boheemisesta villatakista # h&m

Tänään siis tallustelin se päällä koulussa. Täydellinen talvimekko! Tämä oli myös h&m:än katalogissa. Sieltä sen ekan kerran bongasin ja ihailimme sitä kaverini kanssa. Silloin en viitsinyt siihen laittaa rahaa, ja en edes silloin kun näin sen myös forumin h&m:ässä. Mutta kun näin sen kirjamessuilla yhdellä tytöllä päätin ostaa sen kuitenkin. Se oli niin söpön näköinen leggingssejen kanssa sillä tytöllä. Valkoisia ei valitettavasti ollut enää jäljellä. Voi olla että se olisi ollut kivempi.


Nyt olen vähän kiinnostunut tästä, niin muotiin tulleesta, "skräppäyksestä". Äiti osti minulle tämän kirjan. Kun tulin tänään koulusta kotiin pöydälläni odotti tämä mukava yllätys: skräppäyskirja. Olisi kiva tehdä jostain matkasta sellanen albumi.

Pian Pariisiin. <3

-A

Ei kommentteja: