8. lokakuuta 2008

Valokuvauspostaus jo kolmannen kerran peräkkäin!

Oon jotenkin nyt jumittanut tähän valokuvaukseen. Korut ja muu on jäänyt viime aikoina vähiin. Mulla kyllä olisi yhet itetehyt tossut odottamassa blogiesittelyä. Teen sen kyllä vielä. Niistä siis lisää ensi postauskerralla.Haavalla on todella keltaiset lehdet! Huomasin myös että rungossa on jänniä kuvioita.

Ajattelin ensin mennä ulos vaan ottamaan kuvan yhdestä taulusta kun tarvitsin kuvaa yhteen juttuun, ja sitten tulla heti takaisin sisään tietsikalle, mutta kun näin miten tällä puulla oli niin kauniin keltaiset lehdet, ja miten Lotta poseerasi niin kauniisti kameralle, jäin kuvaamaan tunniksi ulos ja kuvia tuli yhteensä noin 70. Aikamoista. Sinne se aika vierähtikin. Ei se mitään kun ihan kivoja kuvia kuitenkin sain otettua. Mallina oli siis taas Lotta.Siis olen niiiiiiiin rakastunut näihin mun vanhoihin prinsessamekkoihin. Nämä uudet kuvat mekosta ovat otettuja kuraisella pellolla. Ajattelin että kura ja prinsessat voisivat olla jotenkin vastakohtia.

Ja nyt, kukaan ei saa huomauttaa vinosta horisontista, koska se on ihan tarkoituksella vino. Käytän sitä siis tehokeinona. Täytyy kuitenkin myöntää ettei se alunperin ollut tarkoitus, mutta jälkeenpäin suoristettu versio ei näyttänyt yhtään yhtä hyvältä kuin tuo, joten päätin käyttää sitä vain tehokeinona. Pidän itse tästä kuvasta aika paljon. Jotenkin se on kiva kun edessä mekon kohdalla on aika kylmiä sävyjä, mutta sitten on se aurinko ja lämpimät sävyt. Näiden kuvien ottamisessa oli se haaste että piti yrittää ottaa kaikki 30 sek. sisällä koska aurinko oli juuri laskemassa (ja se todella laskee hirmu nopeasti!).


En voi olla tähän täysin tyytyväinen, mutta täytyy sanoa että aika hyvin napattu, kun ajattelee että ei ollut mitään "liikkuva tarkennus"-asetuksia eikä muita asetuksia mitä kai pitäisi käyttää kun ottaa jostain liikkuvasta kuvaa. Kisun asento on mahtava. Sehän on lähes lennossa. Tausta oli kyllä harmillisesti huono, koska se on niin tumma, ettei Lotta erotu niin hyvin siitä. Takana on myös jotain ärsyttäviä valkoisia viiruja. Mutta täytyy nyt silti olla tyytyväinen kun tämä saattaa jopa olla paras kuva jonka olen ottanut juoksevasta kissasta. Yrittänyt olen monia kertoja mutta harvoin ne onnistuvat.
Tämäkin kuva on mielestäni ihan hauska. Lotan häntä on juuri sopivasti koukussa. Sommittelu on jotenkin kiva. Alunperin kuva oli vaaka, mutta rajasin sen niin että se muuttui pysyksi. Se kyllä sopii paljon paremmin.

Tässä kissalla on kiva asento. Se kiipeilee siis puussa. Se hyppää ihan mennen tullen puuhun, ja pääsee usein miten jopa omin päin alas, vaikka joskus voi tulla vähän vaikeuksia jolloin autan vähäsen.

Nyt tässä mietiskelen (aiheesta poiketen) että pitäisikö mennä hulluille päiville? Ehkä on kuitenkin parempi mennä vasta niiden jälkeen shoppailemaan. Muuten joutuisin ehkä mennä yksin. Ehkä se on kivempaa ja järkevämpää mennä vasta ensi viikolla kun kaverinikin pääsee mukaan. Eikä hulluilla päivillä edes ole niin paljon alennuksia, että sinne kannattaisi mennä. Täytyy vielä suunnitella enemmän myöhemmin.

Pitäisikö nyt yrittää tehdä joku koru? Epäilen ettei niiden teko edelleenkään onnisyu tämän suht pitkän tauon jälkeen. Ei vaan tule ideoita. Ehkä voisin lukea jotain. No joo, nyt asiat jäävät jo vähiin. Yritän irtautua nyt vain tietsikasta, ja mennä vaikka lukemaan.

Moikka!

-A

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Lotta puussa. <3 Ihana!
Pidän myös siitä haapakuvasta...