1. lokakuuta 2009

Alehuumaa

Tänään oli "töissä" aika tylsä päivä. Moppausta, imurointia ja pölyjen pyyhkimistä. Booring... Töiden jälkeen tapasin kaverin, ja käväisin sokoksen alessa, ja kampin kampituksissa. Kampin union fivesta ostin ihanan värikkään hupparin jossa on silkin tapanen vuori. Se on tosi lämmin ja paksu. Myöhemmin menin vielä lauttasaareen ystävämyynteihin. Olen saanut ihan tarpeekseni alepäivistä kauhean ryysiksen ja tungoksen takia. Ja kohta tulee hullut päivätkin, eikä ole edes mitään rahaa jäljellä. Blää, pitää vaan jaksaa säästää.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Olen nyt siskoni luona yötä, ja huomenna on sitten vika työpäivä. Terkkuja Lindalle, jonka näin tänään kansallisteatterissa :) Nähdään varmaan huomenna kun oon morkussa koko päivän!

Öitä!
-A

5 kommenttia:

Emiliak kirjoitti...

Mikä ystis oli kyseessä?

bloo. kirjoitti...

god pics. ;))

xoxo.
bloo.

taru kirjoitti...

olin itekin siellä myynnissä ja kampissakin, mut musta oli just kivaa! tällä kertaa ei ahdistanut ryysis, tosin sitä ei ehkä päivällä ollut niin paljon...

Linda kirjoitti...

KIITOS terkuista! :) Oli kiva nähä sua siellä teatterilla ihan kunnolla tänään syömässä. Jännä, kun kuulee sun kokemuksia etukäteen ni tietää vähän mitä odottaa. Mulla sitten varmaan maanantaina supertiskikonetta, JIPPIJEI. ;D Haastattelitko muuten sitten sitä kokkia?

Anni kirjoitti...

Emiliak: ööhm.. en tiedä tarkemmin ku että se oli lauttasaaressa :D

bloo.: thanks! :)

taru: joo olihan se kivaakin, kun sai hypistellä kaikkia ihanuuksia :)

Linda: Niin oli :) Haha, tiskaaminen oli aika kivaa oikeastaan. Joo haastattelin mä. Mut kivaa jatkoa tetissä sulle! Ehkä me törmäillään mesessä joskus ;)