18. lokakuuta 2009

Ou noouu

Kuvasin ihan turhaan toisen lettivideon uudestaan. Ongelma oli sittenkin se, että viikon videolatausraja meni umpeen jo siitä yhdestä videosta, joten täytyy oottaa ens lauantaihin vaan et voin ladata toisen letteilyni :(. Koittakaa malttaa odottaa. En myöskään uskalla poistaa videota vimeosta, ja ladata sitä uutta, kun epäilen että se häipyy myös blogista sillon.

Videon sijaan saatte kattella tätä luontokuvaa.

Image and video hosting by TinyPic

Tänään olen tehnyt hyvin vähän. Kutonut kaulaliinaa (se on jo tosi pitkä. Vielä 1 ja puol lankarullaa neljästä jäljellä!), videoinut turhaan uuden videon, kirjoittanut äikkäjutun ja kirjeen joulupukille. Toivon että ehdin ja jaksan mennä vielä suihkuun ettei huomenna tarvitse olla likaällöhiuksilla. Ois myös kivaa jos ehtisin kutoa kolmannen lankarullan kokonaan, ja ihan huippua ois tietty jos jaksaisin kutoa sen kokonaan valmiiksi, mutta sitä on turhaa toivoa. Niin ja oishan se ihan kiva jos jaksais lukea enkun verbikuulusteluunkin :).

Nyt printtaan muutaman kuvan, ja sitten raahaudun suihkuun.
Adios!
-A

4 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Kuulostaa ihan omalata päibältäni! :) Ja video postaus oli ihana ! :)

C kirjoitti...

Oi tosi ihana blogi, kauniita kuvia, hieno ulkoasu, kiva kirjoitustyyli, söpö tyttö, jolla on söpöt vaatteet :) Linkitin!

elina kirjoitti...

Mahtava kuva ! :)

Anni kirjoitti...

Kaisa: Kiitos! :)

C: oii kitos paljon!

elina: kiitos! :)