17. lokakuuta 2009

Lettivideoo

Tässä joku superhelppo lettiohje, joka on mun mielestä aika kiva. Se toinen lettikampaus jonka tekemiseen joku toivoi paremmat ohjeet on kans filmattu, mutta se oli suunnilleen puol minsaa liian pitkä vimeoon ladattavaksi :( Ehkä mä jaksan tehä uuden nopeempaan tahtiin huomenna.

Pahoittelen surkeasta kuvan laadusta, ja tyhmästä suhinasta taustalla. Huomasin vähän liian myöhässä että puhun liian hiljaa, että laittakaa vaan enemmän volyymiä että puhekin kuuluu.Jotenkin musta tuntuu että tää kirjottaminen on enemmän mun juttu kun noi videot :D Noo, mut joskus sitä pitää noita videoitakin kokeilla.

Tulipas ruma postaus. Ärsyttävää kun video on niin pienikokoinen. Jostain syystä tinypicissä videon lataaminen ei onnistunut :(.

Hyvää yötä ihanat! -A

9 kommenttia:

jamie kirjoitti...

loved the video--quality was really good.hope you do some more----maybe once in a while with an English commentary as Finnish is a nice language to hear but impossible to understand!!
your blog is great,keep up the good work!!

E kirjoitti...

Ihana video :) Olet söpö!

Anonyymi kirjoitti...

really cool video. i hope to see more of you. i really like your blog

iina kirjoitti...

Kaunsi oot ja ihanan pitkä tukka!

Anonyymi kirjoitti...

Mä tykästyin tohon huivi-ideaan sillon ku oli se Matthew Williamson for H&M -kampanja, ja tän videon myötä vois ehkä itekki vaivautua kokeilemaan :D

Mahtava blogi, taidanki täst alkaa seuraamaan :)

tiina kirjoitti...

Ihana tää sun blogi!
Sulla on tosi kiva tyyli ja kuvat on aivan ihania :)

Anni kirjoitti...

jamie: thanks!! Next video is coming in a week (there's some kind of limit how much you can download videos in a week in vimeo, and it's full allready, so you have to wait one week on the next video). But there's coming an other! Donät know about the English commentary but anyway ;)

E: kiitos ihana E :)

knalleffekt: thanks, there is coming a new one in a week :)

iina: voi kiitos paljon!!

Nemariel: joo se tais olla siinä mainosjutussa :) Vaivaudu ihmeessä! Se on tosi helppoa tehdä!

Jee kivaa että tulee uusia lukijoita!

tiina: Kiitos tosi paljon kivasta kommentista!

ced kirjoitti...

Löysin ihan vahingossa takaisin sun blogiis kun yritin etsiä kaulaliinan kudonta vinkkejä.

Oot todella nätti ja toi video oli ihana! :> Susta tulee niin mieleen eräs vanha tuttu, jotenkin samanlainen puhetapa jne. :)

Anonyymi kirjoitti...

Voih, ihana letti :3 ♥ Kumpa itsellänikin olisi tuollainen huivi millä tehdä, mutta kun en tykkää tollasista huiveista : D Tollasessa tulisi kyllä tarpeeseen!