21. lokakuuta 2009

ULTRAEASYDIY

Olen metsästänyt oikein kissoilla ja koirillasopivaa niittivyötä josta voi irrottaa niitit helposti, ja kiinnittää uudestaan johonkin muuhun. No, löysin yhdestä askarteluliikkeestä vain kaksi pussia (5kpl/pussi) hullulla hinnalla 4,50 tai jtn sinne päin. Suuntasin sen jälkeen zaraan, josta löytyi aika leveä niittivyö (132:lla neliskulmaisella niitillä) hintaan 16,95. Emmin aika pitkään, mutta loppujen lopuksi päädyin siihen tulokseen että se oli aika hyvä diili.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Kun olen nähnyt kaikkia niittituunailuja blogeissa olen aina ollut ihan haltioissani, ja se palava halu saada niittivyö on syttynyt jo kuukausia sitten. Mutta ei sopivaa ole koskaan sattunut kohdalle, kunnes tämä yksilö löytyi.

Olin siis tänään kaverin kanssa stadissa, mutta en onneksi ostanut muuta kun vyön ja picnic-sämpylän. Nyt on pakko harjotella vähän äikkäjuttuja, ja sitten menen nukkumaan.

Öitä!
-A

5 kommenttia:

tiina kirjoitti...

Ihana toi niittivyö !!

Mulla on muuten pieni tunnustus sulle mun blogissa =)

Jessica kirjoitti...

ihana toi niittivyö ! : )

melissa kirjoitti...

SV: tack så jättemycket du! :')

Anni kirjoitti...

tiina: Kiitti niinhän se on ja tuntui vähän surusilleta rikkoa se :( Mutta se ois joka tapauksessa ollu mulle liian iso. Onneksi. Muuten en varmaan olis pystynyt :D

Juu kiitos siitä!

Jessica: Kiitos!

melissa: inge :)

utelias kirjoitti...

Mitä koko sun takkis on? :D Ja mitä kokoa oot muuten?

Itse ostin 170 kokoa, kun normaalisti olen n. 34 kokoa. :--D Tuntuu jotenkin turhan isolta, mutta olis hauska kuulla että miten muilla.