25. lokakuuta 2009

Jeejee hip hoppii

Tulin äsken siltä hip hop-tunnilta. Askelsarja oli yllättävän monimutkainen ja vaikea ollakseen aloittelioille tarkoitettu. Kun askeleet käytiin hitaasti läpi, se oli helppoa, mutta musiikin tahdissa tanssiminen oli yllättävän vaikeaa.

Näistä postauksista on tullut viime aikoin jotenkin aika arkisia, kun ei ehdi ottaa mitään kivoja kuvia. Joka postauksessa selitän vaan jotain koulu ym. juttuja. (Taide)valokuvaus-postaukset on jäänyt vähän vähemmälle viime aikoina. Syyn osaatte varmasti itsekin päätellä. Ensi viikolla on kolme koetta, ja kaikki vaikeita aineita. Enkku, matta ja kemia. Kemia on ihan pahin, eikä matikka ja enkkukaan mitään helppoja ole. Niin nyt täytyykin aloittaa lukeminen kun en ole viikonloppuna ehtinyt avata kirjoja ollenkaan.

Image and video hosting by TinyPic

Torstaina kuviksessa mentiin ulos valokuvailemaan, teemana oli liike, ja sitten miten kaikki suljinajat ym. säädetään. Tuli tosi hauskoja kuvia, mutta en nyt viitti laittaa niitä tänne niiltä kuvissa esiintyviltä lupaa kysymättä.

Mukavaa viikkoa!
luv: A

5 kommenttia:

Sophie Carmo kirjoitti...

The photo is very nice and very happy!Don't worry, I am sure that you pass your class, I am sure! Don't worry because you can write, I love your blog!XOXO

jamie kirjoitti...

Hi Anni,guess this lovely picture answers my last question!

Anni kirjoitti...

Sophie Carmo: Thank you so much!! :)

jamie: haha, guess so :D

Eneli, kirjoitti...

hah, you look so cute :)

redcherrye.blogspot.com

Sophie Carmo kirjoitti...

You are welcome, i love your blog a lot!Muaksss