2. maaliskuuta 2010

BERLIN PART 4

Photobucket

Neljäs, ja viimeinen kokonainen päivä Berliinissä alkoi aamiaisella taas kerran ihanan suloisessa kahvilassa. Sain jostain kuvasta zoomattua nimen, sen nimi on siis "Fleury". Supersuloinen kahvila!

Heti aamiaiselta me menimme kattomaan Helmut Newtonin valokuvanäyttelyä, joka oli kyllä paras valokuvanäyttely missä olen koskaan ollut.

The fourth, and the last whole day in Berlin started ones again in a lovely little café. Its name was "Fleury". I totally recommend!

Right after breakfast we went to Helmut Newton's photograph exhibition, which is the best I've ever seen.

Photobucket

Photobucket

Jonkunlaisia nuorisotaloja oli tosi paljon. Tacheles oli myös omanlaisensa sellainen.

Ajattelimme viettää päivän enimmäkseen Länsi-Berliinissä. Pitäähän ne perus Kurfürstendammit ym. nähdä myös. Kurf'urstendamm, tai Ku´damm, on turistien keskuudessa suosituin ostoskatu Berliinissä. Siellä on kaikkea Cuccista Zaraan mutta ei sen kummemmin mitään erkoisia kauppoja. On siellä American Apparel ja COS, jotka ei ole Suomessa. Nehän piti kuitenkin tarkastaa!

There was plenty of some kind of youth centers. They look scary and cool on the same time.

We desided to spend our day in Vest-Berlin mostly. It's a must to walk at Kurfürstendamm and visit KaDeWe. Kurfürstendamm, also called Ku'damm, is the most popular road at least among turists. There is everything from Cucci and Louis Vuitton to Zara and H&M. Just the normal stores, anything special. BUT there is still American Apparel and COS, which are both lovely.

Photobucket
Käytiin jossain pienessä tavaratalossa Ku'dammilla joka oli aika kiva. Siellä oli hyvät alet mutta ei me oikeen jaksettu etsiä mitään kivaa. Olin vähällä ostaa nahakatakin sieltä, mutta se jäi sitten ostamatta.

We where in a little shopping center which was quite nice. There was good sale but we there was just way too much clothes. I should have bought something from ther because there was many nice things.

Photobucket

Photobucket

KaDeWe on maailmankuulu kauppakeskus Länsi-Berliinissä. Se on toiseksi suurin Euroopassa Harrodsin jälkeen. Se sijaitsee Tauentzienstraßella joka on ihan Ku'dammin lähellä. KaDeWe:n ruokaosasto on tunnetuin. Siellä on makkaroita pilvin pimein, ja kaikkea gourmet ruokaa. Ainakin aivan taivaallisia suklaakeksejä yms. ;).

Ei me hirveän kauaa oltu siellä. Syötiin sushit, ja jatkettiin matkaa.

KaDeWe is a worldfamous shopping center in Vest-Berlin. It's the second largest in Europe (after Harrods). It is on Tauentzienstrasse which is very near Ku'damm. KaDeWe's food department is the most known. There is sausages everywhere and all kinds of gourmet food. At least lovely chocolate cookies ;).

Image and video hosting by TinyPic

Huh, täytyy sanoa että oli aika rankka tehdä nämä neljä Berliinipostausta! Toivottavasti näistä on ollut iloa tai/ja hyötyä jollekin! Mulle oli ainakin tosi paljon hyötyä monien blogejen vinkeistä. Kiitokset siis ainakin Fashion Overdoselle ja Niotillfem:ille!

Tulee varmaan vielä muutamia random kuvia Berliinistä jotka ei oo oikein sopinut näihin päiväpostauksiin. Ja sitten tietty ne ostokset! Mutta älkää liikoja odottako ostoksista. Ei niitä niin hirmu paljon tullut tehtyä.

Niin ja hirveä uutinen on että unohdin kattoa täykkärit eilen! En nähnyt viime viikollakaan, mutta sen onneksi tallensin. Oon kuullut huhuja jostain stripparista..? :D Nyt meen kattomaan sen jakson jonka tallensin!

Heipatihei!
-A

Phew, I have to say that it took a lot of time to do these four Berlin posts! Hope someone got some tips! I read a lot of tips from other blogs before the trip. I want to thank at least Fashion Overdose and Niotillfem for their excellent Berlin guides!

I guess there will come some random Berlin pics later. I got Ida's pics yesterday. And then the shoppings of course! But don't expect too much. I didn't actually shop that much. But they're coming anyway!

Keep well!

Photobucket

8 kommenttia:

Maja Luna kirjoitti...

Starbucks rox :D
I have never been in Berlin but i think it's interesting city. Isnt it?


***
www.hellomaja.blogspot.com

raita 2 kirjoitti...

oijdå! ihanalta vaikuttaa berliini, sinne voisin lähteä vaikka heti kun en koskaan ennen ole ollutkaan =) sun blogin vaikuttaa tosi tosi kivalle muuten =)

Mii kirjoitti...

Mäki haluuun saksaan! Tosi kivoja kuvia muutenkin sulla näissä Berliini- postauksissa :>

Anonyymi kirjoitti...

Could you tell me where are you from?
:)

Anni kirjoitti...

Maja Luna: haha, that's so true! :D

Yup it is!!

raita2: se on ihana! Kannattaa mennä! Voi kiitos kiva kuulla :))

Mii: haha :D kiitos!

Anonyymi: oh, wonder why I've not written it anywhere :O I'm from Finland :)

KK kirjoitti...

oot tosi kaunis!!

jamie kirjoitti...

I see you got the Starbucks mug that you wanted!

Anni kirjoitti...

KK: oi kiitos!! Toi piristi mu mielialaa hurjasti :-)

jamie: hehe, yap! :D