1. maaliskuuta 2010

BERLIN PART 3

Ja sitten kolmanteen päivään. Me käytiin aika monessa paikassa, oli ihan supervaikeata valita kuvat! Tässä silti vähän kaikkea.

And then the third day in Berlin. We were in many places, it was very difficult to choose which photots I'll put here!

Photobucket

Aamulla me lähdettiin Idan kanssa tuntia aikasemmin hotellilta kun äiti ja isä. Me käytiin Kastanienalleen supersöpöllä vanhalla valokuva-automaatilla ottamassa hauskoja "kuvaputkiloita". Kun kävelimme takasin päin ja otin kamerani esiin kameralaukusta, järkytyin kun näin kameran linssin. Se oli ihan säröillä. Menin ihan paniikkiin ja soitin kameraexpertti-isälleni. Sain huokaista helpotuksesta kun se sanoi että se on vaan joku suojalinssi joka ei maksa paljoa. Kuvasin ihan normaalisti ilman sitä.

In the morning, when I and Ida went out and fotographed a little before breakfast, I noticed that my camera's lins was broken! It was a horrible feeling. I called my cameraexpert-dad and he said that it's not that bad. Those linses are not expensive and I could photograph normally after taking the broken lins away.

Photobucket

Ihana kuva!! (aarg en tajuu miks ei voi kirjottaa sydäntä tähän tekstiin?!?!?)

Love that pic!

Photobucket

Me käytiin Hamburger Bahnhof-taidemuseossa, joka oli kyllä siisti!

We went to "Hamburger Bahnhof"- art museum, which was cool!

Photobucket

Photobucket

East Side Gallery oli ihan sairaan makee, mutta ilma oli niin sairaan tylsä ja harmaa ettei se ollut ihan parhaimmillaan. Mutta siis ihan mielettömiä noi maalaukset. Se on siis pisin muurinpätkä mitä on jäljellä. Joku 1,4 km tai jotain sinne päin. Maalaukset on kyllä tehty muurin kaatumisen jälkeen.

East Side Gallery was amazing, but the weather was grey and booring so think it could have be funnier to walk out there a sunny day. The paintings were stunning anyway. It's the longest bit of the Berlin wall which is left. Something like 1,4 km.

Photobucket

Ja vielä se ihanainen Tacheles. Se on nuorten taidetalo, ja ihan sairaaaan makee! Suosittelen todellakin täällä käymistä jos joskus menet Berliiniin. Siellä oli aika vaikeata valokuvata kun oli niin pimeää. Kuvailisin tota paikkaa sanoin: makee, jännä, pelottava, underground, hämyporukkaa, boheemi... Jotenkin niin Berliiniä.

And then Tacheles. It's a "young center" and soooo cool! I really recommend visiting Tacheles if you go to Berlin. It was quite difficult to photograph there because it was very dark. I could descripe that place with these words: cool, interesting, scary, underground, bohem... Just so Berlin.

Photobucket

Illalla mentiin syömään ja kattomaan yhtä ihan outoa esitystä nimeltään "Blue Man Group". Se oli niin outo ettei sitä voi kuvaillakaan. Esiintyjät yritti vetää yleisön mukaan kaikkiin juttuihin ja hetteli jotain limapalloja yleisöön jne. Niin ja sitten vessapaperi vyörysi koko katsomon yli. Että sellasta. En edes jaksa yrittää selittää sitä :D.

We ate in a nice restaurang and after eating we saw a theater called "Blue Man Group". It was so wierd that I can't even describe it. The performers tried to take the audience "with them" and throwed some kind of slime clumps on us. Yea and then wc-paper flowed over the audience. Haha, I know how it sounds :D. I'll not even try to explain it better.

Good night!


Nyt nukkumaan! Öitä!
-A

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

oi oon aina halunnut nähdä ton muurinpätkän! :-)

Anni kirjoitti...

Anonyymi: haha, no se on kyllä hieno :)