28. maaliskuuta 2010

THINK THE PLAIT IS MY TRADEMARK

Neule/COS, farkkuliivi/äidin kätkölistä, laukku/Bianco, sormus/Bijoux Birgitte, putkilokaulahuivi/American Apparel

Oli tarkoitus kirjoittaa eilen, mutta olin siskolla yötä, eikä sillä ollut tietenkään kuvia. Tässä on joku tän viikon asu joka on jäänyt näyttämättä.

Mua väsyttää ihan vietävästi ja pitäis lukea saksankokeeseen, siivota huonetta, maalata ja tehdä läksyjä. Blaah, näiden sijaan kattelen hennesin the garden collectionia ja datailen. Voisin oikeestaan myös kaventaa yhden mekon joka piti kaventaa jo aikoja sitten.

Piirrustuksia ja maalauksia tuskin saan tehtyä teidän iloksi nyt vähään aikaan kun vie toi yks maalaus niin paljon aikaa. Täytyy kattoa jos sattuis inspiraatio iskeä.

-A

Translation: Sunday, half past five, the most boring time in the whole week! I was going to write yesterday, but I slept over at my sister's so I couldn't. Here is a outfit from this week.

I'm very very tired and I should read to an exam, clean my room, paint and do some homeworks. I'm not doing any of them. I'm looking at h&m's "The Garden Collection" instead.

6 kommenttia:

Aino kirjoitti...

kiva asukokonaisuus 8)! mä tykkään kyllä tästä sun blogista!! tekstiä on joskus ehkä aika suppeasti, mutta kuvat on mulle tärkeimpiä :)

Anonyymi kirjoitti...

like your blog(:
I wanted to ask how you get your pictures so big?

Anonyymi kirjoitti...

moi anni, taas ihana kuva :) t laura

Hayley kirjoitti...

LOVE your outfit!
Check out my blog? :)

xx, Hayley
hayleyesque.blogspot.com

LURA kirjoitti...

kiva tuo farkun ja neuletakin yhdistelmä, toimii!

Anni kirjoitti...

Aino: kitti :) joo tekstiä on supervähän, mutta usein on kiire jonnekin ettei ole aikaa kirjoittaa. Kuvat on kyllä tärkeimpiä :)

Anonyymi: you can upload with photobucket or tinypic. It's also possible to download in blogger when you write the text. Hope you understood :)

Laura: kiitti! :))

Hayley: thanks! :) I'll check it out.

LURA: kivakiva et tykkäät (: