25. maaliskuuta 2010

DROP

Photobucket
Ärsyttää että en saanut yhtäkään kuvaa missä pisara ois jo pudonnut. Kaikissa kuvissa se oli vasta just tipahtamassa. Höh :(

Niin ja mä en nyt sitten saakaan niitä rakkaita unelmaleggingsejä Queen's Gardrobelta. Sain sieltä sähköpostia että ne on tehty jossain "huonolla" tehtaalla, että ne oli niin huonolaatuset sitten että ne ei voinutkaan lähettää niitä mulle. Kuulostaa oudolta, mutta jotain sinne päin siinä luki :D. Ne pahoitteli kovasti ja neuvo miten saan rahat takaisin. Voi surkeus.

-A

Translation: That slideshow would be much better with a pic of the drop when it has already fallen down from the icicle. But I tried and tried, and just didn't succeed.

And I don't get the flower leggings from Queen's Gardrobe! I got a message from them that there was some problems with the factory so they couldn't send them to me. So sad. They are my dream leggings.. :(

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kiva nähdä pitkästa aikaa sun kuvailemia 'taidekuvia.' näitä lisää (:

Nauski kirjoitti...

Moikka! Löysin sinun blogis just ja oon nyt kahlaamassa sitä läpi. Koukutuin vähäsen. :) Tykkään sinun kuvista tosi paljon, sinulla on ihana tyyli kuvata ja sinun kuvissa on usein aivan ihana tunnelma! Tää menee kyllä minun blogisuosikkeihin!!

iina kirjoitti...

Vau♥

Anonyymi kirjoitti...

I'm really sorry about these floral leggings, but actually have you seen h&m garden collection? I have and you may be interested in those leggings - floral, colorful and nice :) check them out.
I do admire your style and I want you to know that you're beautiful :) <3
hugs, Caroline

Anni kirjoitti...

Anonyymi: :) niin taidekuvat on jäänyt viime aikoina vähän vähemmälle..

Nauski: kiva kuulla!! :)

iina: :)

Anonyymi: Yes I know, but I still like more the Queen Wardrobe's leggings. I'll wait untill I find the perfect ones! :) But thanks anyway!
Thank you, those words made me happy! :)

Elisa kirjoitti...

i love these picture is amazing
http://eliss-a.blogspot.com/

Anni kirjoitti...

Elisa: thank you so much! :)