30. maaliskuuta 2010

I'M A DREAMER, BUT I'M NOT THE ONLY ONE...

John Lennonin ihanasta biisistä "Imagine"


Hey dudes! Mitäs teidän tiistai-iltaan kuuluu? Mä olin zumbassa ja taas ennen sitä Malenalla. Sori muuten Mallu, jos et tykkää kuvista, en vaan löytänyt mitään missä ois mitenkään normaalimpi ilme haha :D.

Mä odotan niin hirveesti kesää että en voi ajatella mitään muuta. Oon nyt edistynyt aika kivasti leirietsinnässä. Mallu löysi yhen täydellisen purjehdusleirin yli 15 vuotiaille. Viikko laivalla, ooi ihanaa. Eli oon ilmottautunut leirille, ja enää on kesätyöongelma jäljellä. Soitin eilen yhteen päiväkotiin, ja ne pyysi soittaa uudestaan keskiviikkona, niin sitten selvii saanko töitä kesäksi. Vitsi toivottavasti saan sen.. En kyllä mieluiten tekisi täysiä päiviä pitkään kun on kerran kesäloma että pitää kattoa miten se sitten onnistuu. Niin ja sitten Milanonmatka kesän alussa josta en varmaan ole täällä vielä maininnutkaan! Siis wou mähän matkustelen koko ajan :D. Oioi ymmärrättekö nyt miksi odotan kesää?

-A

Transaltion: Hey dudes! How's your Thuesday evening? I was today on a dance lection with Malena, and I chilled at her place before dancing.

I wait so much for summer that I can't think about anything else. I'm going to Milano in the summer's beginning, almost right after that I'll spend a week sailing (it's some kind of camp) and then I hope I'll get summer job! Aargh, why do it have to be so gray and rainy outside again? I miss summer..

6 kommenttia:

MERICAE kirjoitti...

söpöjä kuvia!

cutiepie kirjoitti...

se on tosiaan aivan ylivoimasen ihana biisi <3

Anonyymi kirjoitti...

purjehdusleiri, mielenkiintosta. :--) mitä se tarkkaa ottaen sisältää?

mersey kirjoitti...

John Lennon namnamnamnam<33<3<3<33<33

Eliiz kirjoitti...

Hei beibi, lastenkoti tarkoittaa vähän eri asiaa kuin päiväkoti, jos siis soitit sinne minne ehdotin. :D

Mäkin odotan kesää!! Saan jopa pitää vähän lomaa!! Ihanaa! <3 (PS. pitäiskö suunnitella jotain yhteistä?)

Anni kirjoitti...

MERICAE: haha, kiitti :D

cutiepie: jep!

Anonyymi: nooh purjehdusta. Ei kai se niin erikoista ole? :D Siellä oppii ohjaamaan sitä jollaa ja varmaan paljon muuta merellä liikkumisjuttua. Jos se on täynnä jotain merimiestaitureita niin ihan sama, me tehdään siitä joka tapauksessa hauskaa :D


mersey: haha :D se on kyllä superhyvä!

Eliiz: ainii mä sekotan KOKO AJAN! Hahhaa oon mäkin viksutiini :D.

Kuka ei oottais! :D Jeee, joo suunnitellaan vaan! Vaikka ei me varmaan sinne Kreikkaan voida mennä :D Mutta ehkä vielä joskus!

Kivaa pääsisäistä E! <3