7. huhtikuuta 2010

I NEVER LEARN THAT THERE ARE UPS AND DOWNS IN LIFE

Nyt pukkaa pientä stressiä ja masista päälle, mutta tänään oli silti hitusen parempi päivä kun eilen. Mun tekee ihan hirmuna mieli valokuvata kaikkea, mutta mulla ei vaan ole aikaa eikä mikään mitä haluaisin valokuvata ole lähellä (joku eksoottinen maa..?). Odotan kesää ja Milanonmatkaa. Siellä aion valokuvata tositosi paljon. Mulla on jo mielikuva millanen paikka se meidän alue on, tai ehkä toive pikemminkin. Kapeita kujia, kauniita vanhoja taloja. Pikkukahviloita vierivieressä ja kaikkea muuta ihanaa.


Jatkoa jonkun antamalle kuvausidea-jutulle. Eli nyt: "Kuvaa itsesi top-5 lempipaikoissasi". En sitten lupaa tehdä kaikkia niitä kuvausjuttuja. Teen vaan mielen mukaan :). Eli tässä kuvassa on lempipaikkana ranta.

Joku halusi nähdä miltä ihan mun kodin lähellä sijaitseva järvi näyttää tällä hetkellä. Voi verrata tähän kuvaan joka on otettu tammikuussa.

Voi ei nyt aika on taas mennyt ihan supernopeesti ja on vielä paljon tekemistä tänään..
Kivaa keskiviikkoiltaa dudes!
-A

Translation: Someone wanted to see how the lake near my home looks like right now. You can compare with the picture I took of it in January: click! The second pic is one of the photographing-ideas someone gave me a few posts ago. The theme is this time: "Photograph yourself in your five favourite places." So here is one of them, on the beach. I'll not photograph all five favourite places. Maybe this will be the only one.
Have a lovely wednesday night!

7 kommenttia:

KK kirjoitti...

ihana toi eka kuva!!

Henna kirjoitti...

Täällä uhan samat fiilikset. Tahtoo ulkomaille kyvaamaan, tai edes suomee jonnekki jännääpaikkaa. Oon ihan totaali kyllästynyt lähialueeseeni, siis kuvauksen kannalta juuri...

Henna kirjoitti...

Sori noin sekava ja virheitä täynnä oleva kommentti :s Uus näppäimmistö + koneen jumitus ei oo oikein hyvä yhdistelmä...

The mermaid in blue kirjoitti...

you have been awarded with the sunshine award!! go to my blog for details. =D you're so cute!

Anonyymi kirjoitti...

4 päivää siit ku postailit viimeks, missä datis? :D

Anni kirjoitti...

KK: Kiitti! :)

Henna: aijaa :) Mulla on se fiilis aika usein.

Henna: haha :D ei se mitään

The mermaid in blue: oh thanks! Have to check! ;)

Anonyymi: juu tiiän. Oon pitänyt vähän breikkiä :D

Rewind and play again kirjoitti...

tää vaikuttaa kyl todella luettavalta blogilta ! täytyy alkaa seuraamaan <: