15. huhtikuuta 2010

NICE STUFF

Oi toi on ihana esine. Se on äidin, mutta piti vähän lainata. Kaveri piti mennä just huomenna Nykkiin, mutta ilokseen kaikki lennot peruutetaan huomenna, joten se ei sitten pääsekään. Voi crap.


Toi on se mekko josta taisin mainita viime postauksessa jonka ostin viime viikolla. Se on Vero Modan, ja tykkään kovasti. Ehkä ihan pikkasen liian pitkä, mutta muuten täydellinen. Toi plus rusketus  ja pitkä koru. Osaan kuvitella ton kivana kesäjuhla-asuna.

No se matikankoe ei mennyt ihan nappiin.. Sain 6-, ja se on kaukana siitä mitä yleensä saan. Mulla oli ihan paska olo koko päivän kokeen saamisen jälkeen. Nyt jälkeenpäin kun katoin koetta läpi nii ei luoja mitä virheitä. En tajua missä oudossa tilassa mä olin kun mä tein sitä. Osaisin ne laskut ihan helposti jos mä tekisin ne nyt. Nyt pitää panostaa tosi paljon toiseen kokeeseen ja lisäksi meillä on myös valtakunnallinen matikankoe ens viikolla johon aion lukea ihan hulluna koska se voi korottaa arvosanaa. Harmittaa kyllä ihan sikana koska jokainen arvosanan lasku on nyt hirveetä kun lukioon pääsemin ressaa.

Huomenna on perjantai, onneksi.
-A

Transaltion: I love that thing. It's my mom's but I've borrowed it for a while. And that's the dress I think I wrote something about in the post behind. I like it a lot. Can imagine it in a perfect outfit in summer.

I had a math test which went really really badly. I got 6-, which is far from what I usually get. I'm very dissapointed. I just went in some kind of panic. Now I have to read a lot to the other test, and try to do everything to get a good grade. It's so important to get good grades now, when I want to get in to my dream school.

It's friday tomorrow, happily.

4 kommenttia:

LURA kirjoitti...

älä stressaile liikaa noista arvosanoista! meillä oli ainakin yläasteella opettajat aika armollisia päättötodistuksen arvosanoissa, eikä yksi huonompi numero paljoa painanut =) tsemppiä!

MERICAE kirjoitti...

etköhän sä lukioon pääse, ku muut aineet sujuu kuitenkin hyvin ja yks koe kaikista ei muuta paljoakaan, kun ne tietää että osaat, ja lähteekö kaveris sitten seuraavana päivänä vai ei ollenkaan :-O itellä k.a on 6.58, tohon meijän lukioon tarvii 7.00 ja mulla näyttää siltä että tulee 6.88 keskiarvo joten hyvästi lukio ja elämä, koitan sitten päästä iltalukioon, mut harmittaa ku vaikka miten lukee ei jää päähän enkä osaa. :(

MERICAE kirjoitti...

ja ihana mekko! ja ainiin, onko sulla galleriaa tai facebookia?

Anni kirjoitti...

LURA: yritän olla stressaamatta liikoja, vaikka se on melko vaikeata... :D

MERICAE: ei mun pääsy ole ollenkaan varmaa. Se on sentään kuvataidelinja johon tarvitsee paljon muutakin kuin hyviä arvosanoja. Sun pitäis vaan löytää se oikea opiskelutapa. Mulla kesti pitkään ennen kuin tajusin miten se tieto juuttuu kalloon. Mua auttaa muistinpanojen tekeminen ja kunnolla kertaaminen. :)

Kaveri pääsee kolmen viikon päästä sinne matkalle.

MERICAE: ai kiitti! :) On molemmat, mutta en anna mitään tietoja kenellekään jota en tunne. Gallerian voisin muuten antaa, mutta siellä käyn juuri ja juuri kerran kuukaudessa, ja siellä ei taida olla kuin yksi kuva tai jotain sinne päin. Sen voisin oikeastaan poistaakin :D