1. huhtikuuta 2010

MY CAT IS BRUSCH ADDICTED

Lenni rakastaa mun pensseleitä. Se nappaa mielellään yhden, ja juoksee alas pensseli mukanaan kun yritän napata sen siltä. No, mites kävikään kun menin pesemään muutamia pensseleitä ja jumituin jonnekin jotain tekemään. Kun palasin takasin huoneeseeni, lattialla istuu Lenni, joka pureskelee jotain. Menin sen luokse, ja huomasin pensselinjämät. Metalliosa ja vähän puumuruja lojui lattialla, ja lenni rouskutti puupalasia. Herranjumala mikä kissa. Se syö ihan kaikkea mitä se näkee!

Mutta siis loma vihdoin ihanaa. Vaikka vähän harmittaa harmaa, pilvinen ja sateinen sää, jota on luvattu koko viikonlopuksi.

Unohdin sitten soittaa keskiviikkona sinne päiväkotiin jonne aion yrittää päästä kesätöihin. Siellä on kuulemma pomo paikalla vaan keskiviikkoisin, ja mä tyhmä unohdin soittaa... no ens viikolla sitten, toivottavasti paikkaa vaan ei ole vielä viety.

Aattelin nyt lomalla tehdä jotain kivaa seinälle, tyyliin jotain valokuvia tai lehtileikkeitä lisää tai jotain sellasta. Se on vaan aika työlästä ja aikaa vievää hommaa että katsotaan ehdinkö sittenkään. Oon vaan niin kyllästynyt mun nykyiseen sisustukseen. Ois myös aika taas tehdä vaatekaappi-inventaario. Voi hyvät säät ja kirpparifiilis hoi! Tuntuu että mun vaatekaappi on siirtynyt kokonaan lattialle ja vaatekaappi on tyhjillään. Ei vaan tunnu, se on melkeinpä niin. Oli sen verran paha vaatekriisi aamulla.

Kivaa pääsiäistä!

-A

Translation: My cat loves my brusches. He always takes one in his mouth and runs away when I try to take it from him. Today I painted a little in my room. I went and wasched few brusches and went downstairs to eat something and so on. When I came back to my room, I saw my cat eating on something. There were some rests of a brusch on the floor, a peace of metal and some wood bits. The cat kept on eating the wood bits very happily. Omg, he eats everything!

I've holiday now because it's easter. Yay!

4 kommenttia:

jamie kirjoitti...

sorry but you said it was o.k.!!couple of corrections:
cat loves my brushes
Iwent and washed my brushes
blog still terric and I am looking forward to spring and summer when,hopefully,there will be lots more outside photos
Happy Easter!!

jamie kirjoitti...

OOPS!!!!
Here am I correcting your English and I can't get it right myself!!
"terric" should have been "terrific"
take care

Anonyymi kirjoitti...

oho, kuulostaa aika vaaralliselta että kissa söi sen kokonaan! :o Kannattaa seurata vähän et tuleeko sille jotain vatsavaivoja..

Anni kirjoitti...

jamie: thanks for the corrections! :) Happy easter to you too!

Anonyymi: jee edes yks uskoi. Oli kyl huonoin aprillipila ever. Mutta ei nyt tullut parempaa mieleen tekstiä kirjottaessa :D