3. huhtikuuta 2010

OLD CANON

Postailu on melkein huomaamatta harventunut merkittävästi. Mutta uskokaa tai älkää, ette haluaisi nähdä joka päiväisiä surkupostauksia.

Mulla on huisi valokuvien kehityskuume. Isällä on pari vanhaa filmikameraa joilla se on aikoinaan kuvannut, ja oon nyt saanut sen itsekin vähän innostumaan taas niistä. Sillä on tällanen vanha Canon, jolla ei ole objektiivia vielä ollenkaan. Mutta isä huusi huuto.netissä tismalleen tohon sopivan objektiivin, ja voitti sen yhdellä huudolla. Sitten pitää vaan hankkia filmiä (joka on aika pirun kallista) ja joskus vielä kaikki pimiössä tarvittavat kehitysnesteet yms. Itse pimiö me tehdään varmaan vasta kesällä, mutta jos nyt jotain kuvailen jo nyt, voisin kehittää ne vaikka koulun pimiössä.

P.s. se Lennin pensselijuttu oli siis aprillipila. Ei varmaan mitenkään hirveen hätkähdyttävä pila ollut, mutta en parempaakaan keksinyt :D Hah, yksi uskoi sentään!Translation: I've not written in here that much this week as you propably can see. But you don't want to read my posts every day, believe me or not. I've taken so little photos that it's no idea to write either. I'm just waiting for the sun to shine again, maybe there will be more pics when it's better weather.

I want to photograph with an old camera so badly. I want to develop the pictures in a darkroom and learn more about photographing with old cameras. My dad has a couple of old cameras. This is hi's old Canon, which hasn't any objective. But he found a perfect objective from a web cite, which he has now bought. Now we just need a few things before I can start photographing! It's amazing!

7 kommenttia:

raita 2 kirjoitti...

vau mikä kamera! mullekin nyt tuli ihan kuvienkehitys fiilis =D

maria kirjoitti...

Heips! Olen blogiasi lueskellut jonkun aikaa jo, pidän tavastasi kirjoitaa, tyylistäsi ja ottamistasi kuvista. :)

Minä myös rakastan kuvaamista, blogistani löytyy kuvatuksiani. Mutta aivan mahtava tuo kamera, itsekin tekisi niiin mieli ottaa kuvia ja kehittää ne itse. Wau! Mielenkiinnolla seuraan, miten projektisi edistyy. :)

Nauski kirjoitti...

Aah, myös minun isältäni löytyy vanha Canon A1! Innostuin siitä pari vuotta sitten, mutta innostus lopahti, kun en saanut mistään kameraan sopivaa mv-filmiä. Mutta täytynee kaivaa se kesäksi esille ja tyytyä värikuviin. Voidaan sitten vertailla kuvia... ;)

laura kirjoitti...

ää eikä. tollanen ois kyllä aika huippu. :--)

Anonyymi kirjoitti...

mäki haluaisin tollasen vanhan kameran! muuten ku sä tilasit jku aika sitte ne legginsit sieltä netistä,mitä sä et sitte saanukkaan niin pitikö sun kirjautua sisään ennen ku pystyit tilata?:)

Mim kirjoitti...

Upee kamera, tollasella ois kiva kuvata. (:

Anni kirjoitti...

raita2: haha :D

maria: voi kiitos paljon! :)

Mähän tsekkaan sun kuvatukset heti paikalla! :)

Nauski: aijaa, hassu sattuma :) Mv-filmiä kyllä löytyy ihan varmasti. Isä on löytänyt erilaisista kaupoista niitä. Ilmoitan kaupan sitten kun tieän mistä se aikoo niitä ostaa!

laura: :D niitä voi varmasti ostaa kaikista huuto.neteistä yms. Ja kirppiksiltä löytyy ihan varmasti.

Anonyymi: Kyllä muistaakseni piti kirjautua sisään. Yleensä pitää kirjautua.

Mim: joo täytyy vaan opetella miten sillä kuvataan kun kaikki on ihan erilailla kun järkkärissä (varsinkin jos käyttää järkkärissä automaattia)... (: